nyaralas-kaland! CTRL-D-vel a kedvencekhez!
Panaco Tours - Mesés Mikulástúra az Északi Sarkkörön

JelentkezésUtazási tanács #29

"Régebben vittem magammal varrókészletet az utazásokra. Azonban mostanában nem veszítek el gombokat, mert 1. cipzáras, tépozáras dolgokban járok, 2. a gombok végére utazás elott teszek egy csepp pillanatragasztót, így soha nem tud a cérna elszakadni."


Kultúrsokkegzotikus kultúra Életkor: 0+ év.
Nehézségegzotikus élmény

 Cimke: utazás túra kirándulás nyaralás

Oszd meg ezt az oldalt!
 


Nyomtat fekete/fehér színes sokfajta aktív program az út részerepülos útgyönyöru természet
Le kell rakni a lélek terhét, elobb semmilyen vidék sem fog tetszeni.
mondasok utazasos kozmondas Seneca

Mesés Mikulástúra az Északi Sarkkörön

*Még nincs indulási dátum kiválasztva, hívj bennünket: 36-1-430-0832, vagy küldj levelet: http://www.panaco.hu/info/elerhetoseg.asp
Code: 155

Neked is régi álmod, hogy személyesen találkozzál a Mikulással Finnországban? Szeretnéd látni a Mikulás manóit a sarkköri postahivatalban, amint a gyerekek leveleit válogatják? Szívesen ülnél rénszarvas szánkón és örülsz, ha 70 husky kutya csahol körülötted? Nos, ha igen, akkor Te vagy a mi manónk és legfobb ideje, hogy beiratkozz a Manóiskolába, és elrepülj velünk Finnországba, ahol mesés utazásban lesz részed.

1. nap
mikulas
Az Igazi Mikulás!
Reggel utazás Rovaniemibe charter repülogéppel. Megérkezés után transzfer Mikulásfalvára a Mikulás otthonába, aki manói társaságában fogadja az érkezoket.

Személyes találkozás magával az igazi Mikulással, majd a Sarkköri Mikulás Postahivatal meglátogatása.


A faluban étkezési és vásárlási lehetoség is lesz, délután 4 óra körül transzferrel elmegyünk a szállodába, ahol kezdodnek a Manóiskola programjai animátorok vezetésével.

A manóiskola tantárgyak között szerepel mézeskalács sütés, a manómuhelyben karácsonyi ajándékkészítés, rajzolás, színezés, játékos csapatversenyek, mikulásvirág ültetés és manóposta levélválogatás is szerepelnek.

Az iskola eredményes elvégzése esetén a gyerekek a második napon átvehetik a kituno Manóbizonyítványt.

A felnottek is garantáltan jól fogják érezni magukat, rénszarvasszán jogosítványt szerezhetnek és kipróbálhatják a hómobilozást!
mikulas

Délután fakultatív program: hómobilos szafari: 2 órás utazás mesebeli tájakon, hófödte erdoben és befagyott folyón motoros szánokkal.

Egy hómobilon 2 fo utazhat (a résztvevok felváltva vezethetnek, illetve felár ellenében egyedül).

A hómobilt csak 18 éves kort betöltött személy vezetheti. 19 órakor vacsora a szállodában.

2. nap
Reggeli a szállodában 8 órától.
Ajánlott fakultatív programok:
mikulas
Délelott: Mikulás ünnepély egy rénszarvas-farmon.

Autóbuszos kirándulás egy rénszarvasfarmra, ahol a résztvevok bepillanthatnak a lappok mindennapi életébe, és barátságot köthetnek a helyiek legfontosabb társaival, a rénszarvasokkal.

A program során mindenki kipróbálhatja a rénszarvas-szánkót, és rögtönzött KRESZ-vizsgát tehet rénszarvasszán-hajtásból és errol jogosítványt is kap.

A kirándulás második felében az Északi Sarkkör átlépése, amit egy különleges beavató ceremónia követ. A hideget a tábortuznél elfogyasztott forró áfonyalé, illetve kávé enyhíti.

Egy erdei fakunyhóban énekkel várjuk a Mikulást, aki meglátogatja a Manóiskola tanulóit és mindenkinek átadja a kituno bizonyítványt és egy kis ajándékcsomagot.

mikulas
Délután: Husky farm látogatás: Autóbuszos kirándulás egy lapp husky-farmra, ahol a résztvevok minden fontos ismeretet megszerezhetnek a rendkívül barátságos husky kutyusok szokásairól és a kutyaiskola tantárgyairól.

A program második felében kipróbálható, milyen egy kutyafalka-vontatta szánkón utazni.
Késo délután transzfer a repülotérre, hazaérkezés Budapestre a késo esti órákban 22-30 körül.
 


További vízum és országinformáció: Külügyminisztérium

Az utazás alatt érintett ország vagy országok: Finnország
Jelentkezés:
vagy a Jelentkezés menüpontban tudsz jelentkezni, vagy töltsd le a jelentkezési lapot és küldd el nekünk e-mailben. Az út árait itt találod.

Keresés


motoros_utak

Motoros t?r?k (1)

korutak

K?rutaz?sok (1)

borwellness

A weblapot készítette ARI & webdesign-webtervezés-honlapkészítés
Friend Link: Nike Elastico Pro III IC Air Jordan 3.5 Men MBT Fora Gtx Women Nike Free Flyknit NSW MBT Flame Chaussures MBT Fora Gtx Damen Supra Bleeker Women Air Jordan 4 Adidas Ultra Boost Olympic Adidas John Wall 2 Homme Saucony Shadow 6000 Chaussures