nyaralas-kaland! CTRL-D-vel a kedvencekhez!
Panaco Tours - Mesés Mikulástúra az Északi Sarkkörön

JelentkezésUtazási tanács #89

"Írországban a nevezetességek megnézése sok pénzbe kerülhet. Érdemes venni egy éves bérletet, ami 7o helyre érvényes. A nevezetességeknél is meg lehet venni, vagy a neten. Heritage Card. Heritageireland.ie"


Kultúrsokkegzotikus kultúra Életkor: 0+ év.
Nehézségegzotikus élmény

 Cimke: utazás túra kirándulás nyaralás

Oszd meg ezt az oldalt!
 


Nyomtat fekete/fehér színes sokfajta aktív program az út részerepülos útgyönyöru természet
Többet utaztam, mint bárki más, és azt vettem észre, hogy még az angyalok is akcentussal beszélik az angolt.
mondasok utazasos kozmondas Mark Twain

Mesés Mikulástúra az Északi Sarkkörön

*Még nincs indulási dátum kiválasztva, hívj bennünket: 36-1-430-0832, vagy küldj levelet: http://www.panaco.hu/info/elerhetoseg.asp
Code: 155

Neked is régi álmod, hogy személyesen találkozzál a Mikulással Finnországban? Szeretnéd látni a Mikulás manóit a sarkköri postahivatalban, amint a gyerekek leveleit válogatják? Szívesen ülnél rénszarvas szánkón és örülsz, ha 70 husky kutya csahol körülötted? Nos, ha igen, akkor Te vagy a mi manónk és legfobb ideje, hogy beiratkozz a Manóiskolába, és elrepülj velünk Finnországba, ahol mesés utazásban lesz részed.

1. nap
mikulas
Az Igazi Mikulás!
Reggel utazás Rovaniemibe charter repülogéppel. Megérkezés után transzfer Mikulásfalvára a Mikulás otthonába, aki manói társaságában fogadja az érkezoket.

Személyes találkozás magával az igazi Mikulással, majd a Sarkköri Mikulás Postahivatal meglátogatása.


A faluban étkezési és vásárlási lehetoség is lesz, délután 4 óra körül transzferrel elmegyünk a szállodába, ahol kezdodnek a Manóiskola programjai animátorok vezetésével.

A manóiskola tantárgyak között szerepel mézeskalács sütés, a manómuhelyben karácsonyi ajándékkészítés, rajzolás, színezés, játékos csapatversenyek, mikulásvirág ültetés és manóposta levélválogatás is szerepelnek.

Az iskola eredményes elvégzése esetén a gyerekek a második napon átvehetik a kituno Manóbizonyítványt.

A felnottek is garantáltan jól fogják érezni magukat, rénszarvasszán jogosítványt szerezhetnek és kipróbálhatják a hómobilozást!
mikulas

Délután fakultatív program: hómobilos szafari: 2 órás utazás mesebeli tájakon, hófödte erdoben és befagyott folyón motoros szánokkal.

Egy hómobilon 2 fo utazhat (a résztvevok felváltva vezethetnek, illetve felár ellenében egyedül).

A hómobilt csak 18 éves kort betöltött személy vezetheti. 19 órakor vacsora a szállodában.

2. nap
Reggeli a szállodában 8 órától.
Ajánlott fakultatív programok:
mikulas
Délelott: Mikulás ünnepély egy rénszarvas-farmon.

Autóbuszos kirándulás egy rénszarvasfarmra, ahol a résztvevok bepillanthatnak a lappok mindennapi életébe, és barátságot köthetnek a helyiek legfontosabb társaival, a rénszarvasokkal.

A program során mindenki kipróbálhatja a rénszarvas-szánkót, és rögtönzött KRESZ-vizsgát tehet rénszarvasszán-hajtásból és errol jogosítványt is kap.

A kirándulás második felében az Északi Sarkkör átlépése, amit egy különleges beavató ceremónia követ. A hideget a tábortuznél elfogyasztott forró áfonyalé, illetve kávé enyhíti.

Egy erdei fakunyhóban énekkel várjuk a Mikulást, aki meglátogatja a Manóiskola tanulóit és mindenkinek átadja a kituno bizonyítványt és egy kis ajándékcsomagot.

mikulas
Délután: Husky farm látogatás: Autóbuszos kirándulás egy lapp husky-farmra, ahol a résztvevok minden fontos ismeretet megszerezhetnek a rendkívül barátságos husky kutyusok szokásairól és a kutyaiskola tantárgyairól.

A program második felében kipróbálható, milyen egy kutyafalka-vontatta szánkón utazni.
Késo délután transzfer a repülotérre, hazaérkezés Budapestre a késo esti órákban 22-30 körül.
 


További vízum és országinformáció: Külügyminisztérium

Az utazás alatt érintett ország vagy országok: Finnország
Jelentkezés:
vagy a Jelentkezés menüpontban tudsz jelentkezni, vagy töltsd le a jelentkezési lapot és küldd el nekünk e-mailben. Az út árait itt találod.

Keresés


kalandtura

Kalandtúrák (1)

motoros_utak

Motoros túrák (1)

korutak

Körutazások (1)

borwellness

A weblapot készítette ARI & webdesign-webtervezés-honlapkészítés
Friend Link: Nike Elastico Pro III IC Air Jordan 3.5 Men MBT Fora Gtx Women Nike Free Flyknit NSW MBT Flame Chaussures MBT Fora Gtx Damen Supra Bleeker Women Air Jordan 4 Adidas Ultra Boost Olympic Adidas John Wall 2 Homme Saucony Shadow 6000 Chaussures