adventure company in Hungary Jelentkezz hírlevelünkre - ajándékok várnak!

nyaralas-kaland! CTRL-D-vel a kedvencekhez!
Vogalonga vízikarnevál Velencében
Hírlevél feliratkozás:JelentkezésUtazási tanács #83

"Legyen nálunk egy kis számológép a vásárlásoknál. Így az alkudozásnál csak beütjük az összeget, valamint könnyebben tudjuk forintosítani is az árat."


Kultúrsokkegzotikus kultúra Életkor: 6+ év.
Nehézségegzotikus élmény

 Cimke: utazás túra kirándulás nyaralás

Oszd meg ezt az oldalt!
 


Nyomtat fekete/fehér színes sokfajta aktív program az út részekocsmalátogatás/szabadtevékenység a program részevonatos úta túra során sátorban lesz a szálláshelyünk
Ha a természetrol akarsz tanulni, méltányolni akarod a természetet, ahhoz szükség van arra, hogy értsd a nyelvét, amin szól hozzád.
mondasok utazasos kozmondas Ismeretlen

Vogalonga vízikarnevál Velencében

*Még nincs indulási dátum kiválasztva, hívj bennünket: 36-1-430-0832, vagy küldj levelet: http://www.panaco.hu/info/elerhetoseg.asp
Code: 155

Részletes program

A Vogalonga egyike Velence rövidebb történetu hagyományainak, valamivel több, mint harminc éve rendezik meg, minden tavasszal. Egyre több evezos hajó indul el, hogy 30-egynéhány kilométert evezzen Velence körül és a lagúnákban. Legyél te is részese a karneválnak. Evezd végig velünk egy sárkányhajóban a Vogalongát pünkösdkor.

vogalonga vízikarnevál Velencében
Mindenféle kézzel hajtott hajó indul: killboatok, kajakok, kenuk, sárkányhajók, gondolák egy- vagy akár húszfos legénységgel. A parton a hajókat hatalmas ováció, taps és drukkolás fogadja. A csatorna partokon hatalmas tömeg gyulik össze, fürtökben lógnak a drukkerek a partokon, hidakon. Igazi népünnepély.
1. nap május 21. (péntek):
Késo este indulunk Budapestrol busszal.vogalonga vízikarnevál Velencében
2. nap május 22. (szombat):
Késo délelott érkezünk meg Jesoloba. Lepakolás és rövid felrissülés után, irány Punta Sabbioni kikötoje, ahonnan áthajózunk Velencébe. Szabadprogram estig. Majd visszahajózás Punta Sabbioniba, ahol vár minket a buszunk és visszautazunk Jesoloba.

3. nap május 23. (vasárnap):

vogalonga vízikarnevál Velencében
Vogalonga !!!, amiért jöttünk. 30 km evezés a lagunákban. Korán reggel áthajózunk Velencébe. Az evezés a Szent Márk tértol indul. Eloször a tengeren a szigetek között evezünk, majd vissza, végig a Canal Granden míg el nem érjük a célt a Tronchetto közelében. Közben a parton a tömeg ünnepel és tapsol. A megmérettetés végén a beérkezok nevét egyesével felolvassák és megkapják a hajók az emlékérmet és az oklevelet. Aki nem szeretne részt venni az embert próbáló Vogalonga evezésen, az egy jó kávé mellol figyelheti a karnevált a Grand Canale-n.
Délután pihi, örömködés, egymás masszírozása, stb.

4. nap május 24. (hétfo):
Reggeli után utazás haza. Érkezés Budapestre a késo esti órákban.
 


További vízum és országinformáció: Külügyminisztérium

Az utazás alatt érintett ország vagy országok: Olaszország
Jelentkezés:
vagy a Jelentkezés menüpontban tudsz jelentkezni, vagy töltsd le a jelentkezési lapot és küldd el nekünk faxon vagy emailben. Az út árait itt találod.

Keresés


motoros_utak

Motoros túrák (1)

korutak

Körutazások (1)

borwellness

A weblapot készítette ARI & webdesign-webtervezés-honlapkészítés