These guys fake rolex watches are really unique. Yes, it's unique. Like elegant, this is a kind of unique. Elegant man for antique table, yellowish white dial records it is especially worth, still ringing ticks showed superb skill, elegance not to defile the such good stuff. That is domineering, domineering men are unparalleled momentum, this man for his replica watches uk watch. Long chain tied round the table, click on the machine table cover spring, "pa" is a pop, a palm, table cover closed, all lonely. My watch fake rolex watches needs to be overbearing people who need to set off, domineering indifferent to ease the table.
Baradla, Baradla-barlangrendszer, <h3 style=color:red;>*Még nincs indulási dátum kiválasztva, hívj bennünket: 36-1-430-0832, vagy küldj levelet: http://www.panaco.hu/info/elerhetoseg.asp Code: 155</h3> -utazás-túra-kirándulás-nyaralás
adventure company in Hungary Jelentkezz hírlevelünkre - ajándékok várnak!

nyaralas-kaland! CTRL-D-vel a kedvencekhez!
Barlangtúra a Baradlában
Hírlevél feliratkozás:JelentkezésUtazási tanács #60

"Baleset esetén a mentosök a sérült mobiltelefonjában az ICE nevet keresik (In Case of Emergency) - baj esetén hívható személy. Írjuk bele azt a telefonszámot, amit baj esetén lehet keresni. Ha több is van ilyen, akkor ezek legyenek ICE1, ICE2 stb."


Kultúrsokkegzotikus kultúra Életkor: 12-60 év
Nehézségegzotikus élmény

 Cimke: utazás túra kirándulás nyaralás

Oszd meg ezt az oldalt!
 


Nyomtat fekete/fehér színes sokfajta aktív program az út részevonatos útbuszos út
Az "elmenéshez" ketto kell: egy ember, aki el akar menni, s egy világ, ahová érdemes elmenni.
mondasok utazasos kozmondas Márai Sándor

Baradla, Baradla-barlangrendszer

*Még nincs indulási dátum kiválasztva, hívj bennünket: 36-1-430-0832, vagy küldj levelet: http://www.panaco.hu/info/elerhetoseg.asp
Code: 155

Részletes program

Magyarország barlangjait Európa legszebb barlangjai között tartják számon. Az Aggteleki Nemzeti Parkban lévo Baradla-barlang pedig 1995-ben felkerült a Világ Természeti és Kulturális Örökségének listájára is! A legnagyobb, a legdíszesebb és a leglátogatottabb barlangja hazánknak! Neked is látnod kell! Csodálatos cseppkovilág vár rád! Kalandra le!

1.nap: Budapest – Aggtelek
Késo  délután indulunk Budapestrol, és az esti órákban érkezünk meg az Aggteleki Nemzeti Parkba. Szállásunk a Baradla - barlangrendszer szomszédságában turistaszálláson lesz. (A szállás hotelben felárért megoldható!) Megérkezés után elfogyasztjuk ízletes vacsoránkat, majd nyugovóra térünk.

Szállás: turistaház vagy hotel.
Ellátás: vacsora.
2. nap: Aggtelek – Baradla-barlangrendszer – Jósvafo
Az aggteleki bejáraton keresztül lépünk a híres Baradla-barlangba.

Az útvonal elso szakasza (1 km) reflektorokkal kivilágított. A barlang ezen része az óriási méretekkel rendelkezo Hangversenyteremrol nevezetes, ahol minden nyáron több koncertet is rendeznek. A Hangversenyteremnél találkozik a Baradla két legnagyobb föld alatti folyója, az Acheron- és a Styx-patak.

Barlangtúra a Baradlában (aktív)Mintegy 800m megtétele után a kiépítetlen szakaszon folytatjuk utunkat, itt már szükség lesz elemlámpáinkra.
A Hosszú túra útvonalán haladunk, majd 3260m-nél elérjük a Retek-ág bejáratát.
A több mint 4 km-es Retek-ág a barlang legnagyobb oldalága, nevét a barlang mennyezetén található retek alakú cseppkövekrol kapta. Az oldalágban 1250 métert járunk be, ahol még szárazság idején is található víz.

A járat átlagmagassága 2-4 m, de néhol alacsonyabb, így fejünket alkalmanként le kell hajtani, hogy elférjünk a cseppkoképzodmények alatt.
Utunk meanderezo-járatban halad, néhol kisebb vízmedencéket kerülünk ki, majd beépített létrákon mászunk fel-le a Csodák-terméig, ahonnan visszatérünk a Baradla-barlangrendszer foágába.

4700m-nél érjük el a barlang vörös-tavi bejáratát, ahonnan újra a kiépített és kivilágított szakaszon folytatjuk utunkat Jósvafore.
A Baradla jósvafoi oldalán láthatjuk a barlang legnagyobb ismert termét, a 120 m hosszú, 38 m széles és 27 m magas Óriások-termét, amely több, egymás felett lévo barlangjárat beszakadásával jött létre.

A barlangtúrát követoen visszautazunk a szállásunkra, ahol este egy fantasztikus zenés-táncos mikulásparti veszi kezdetét!

Táv:
6 km, a túra idotartama 6-7 óra.
Nehézség: további-információ  F3, M3, T3

Szállás: turistaház vagy hotel.
Ellátás: vacsora.
3. nap: Aggtelek – Kossuth-barlang
Jósvafo határába utazunk, ahol a Tohonya-völgy elején található Kossuth-barlangban, a Nagy-Tohonya-forrás aktív vízvezeto barlangjában teszünk egy igen kalandos túrát.

A barlangba egy mesterséges tárón jutunk be, majd kanyargó járatrendszerben vezet utunk. Beépített fémlétrákon mászunk fel, majd drótkötelekbe kapaszkodva és a falba épített lépések segítségével kelünk át a hasadékok felett, és jutunk el a 70 m hosszú Nagy-tóig.
A tó felszínén kifeszített drótkötélhídon jutunk át. Az átkelés után folytatjuk túránkat a néhol összeszukülo járatban a Reménytelen-szifonig, itt egy mesterséges stégen kifújjuk magunkat, és a már megismert útvonalon visszaindulunk a kijárathoz.


A barlangtúra hossza: 1.5 km, a túra idotartama: 2-3 óra.
Nehézség: további-információ  F2, M3, T3

A barlangi túra után a bejáratnál átvesszük száraz, tiszta ruháinkat, visszasétálunk a buszunkhoz, s a turistaszállásra utazunk. Itt összepakoljuk felszerelésünket, megebédelünk, és indulunk vissza Budapestre.
Az esti órákban érkezünk meg.
 
Jelentkezés:
vagy a Jelentkezés menüpontban tudsz jelentkezni, vagy töltsd le a jelentkezési lapot és küldd el nekünk faxon vagy emailben. Az út árait itt találod.

Keresés


motoros_utak

Motoros túrák (1)

korutak

Körutazások (1)

borwellness

A weblapot készítette ARI & webdesign-webtervezés-honlapkészítés
Friend Link: Nike Elastico Pro III IC Air Jordan 3.5 Men MBT Fora Gtx Women Nike Free Flyknit NSW MBT Flame Chaussures MBT Fora Gtx Damen Supra Bleeker Women Air Jordan 4 Adidas Ultra Boost Olympic Adidas John Wall 2 Homme Saucony Shadow 6000 Chaussures