nyaralas-kaland! CTRL-D-vel a kedvencekhez!
Panaco Tours - Whisky túra Islay szigetén, Skóciában (egyéni utazás)
Utazási tanács #72

"Ha bérlünk egy autót, akkor fényképezzük le az összes horzsolást a bérléskor. A visszaadásnál nem foghatják ránk, hogy mi voltunk a bunös elkövetok."


Kultúrsokkegzotikus kultúra Életkor: 18+ év.
Nehézségegzotikus élmény

 Cimke: utazás túra kirándulás nyaralás

Oszd meg ezt az oldalt!
 


Nyomtat fekete/fehér színes sokfajta aktív program az út részebuszos útrepülos úthoszabb séta / trekking
Az utazás lehet magányos, de a csillagok elvezetnek célodhoz.
mondasok utazasos kozmondas Ismeretlen

Whisky túra Islay szigetén, Skóciában (egyéni utazás)

*Még nincs indulási dátum kiválasztva, hívj bennünket: 36-1-430-0832, vagy küldj levelet: http://www.panaco.hu/info/elerhetoseg.asp
Code: 155

Ez a túra a skót paradicsomba kalauzol el: gyönyöru helyszínek, osi történetek, tradicionális kultúra...és a híres skót whiskyk!

Elso napunkon (hétfo) keresztül utazunk a Loch Lomond Nemzeti Parkon valamint meglátogatjuk Inverarayt, Loch Fynet valamint Dalriada Királyságát. Mielott elérjük az Islay szigetére vezeto kompot, meglátogatjuk Kilmartin álló szikláit és közösségi múzeumát. Islay szigetén 3 éjszakát töltünk (Bowmore).

A második nap (kedd) meglehetosen mozgalmas, tele gyönyöru tájakkal, fehér homokkal és tengerparttal, rövidebb sétákkal és a híres Islay whiskykkel - melyek jellegzetessége az eros tozegfüst-íz és a sós tengeri levego táplálja oket. A nap fénypontjai Islay nyugati partjának bájos homokos kikötoi, Saligo Bay, Kilchoman lepárló, Machair Bay, Portnahaven parányi kikötofaluja és a Bowmore lepárló.

Harmadik nap (szerda): a Laphroaignak és a Lagavulin-nak otthont adó Islay déli partvidékét fedezzük fel, majd Ardbeg-be kirándulunk helyi termékekbol álló kóstolóra, ebédre. Délután kirándulunk Laphroaigbe és ha idonk engedi Lagavulinben is kóstolunk pár nemes nedut. Egyéb lehetoségek a mai napra: Kildalton templomának romjai, amely VIII. századi kelta keresztjérol híres, vagy Islay House Square-n meglátogathatjuk a helyi kézmuveseket és a Sorn folyó mentén levo erdoséget.

Negyedik nap (csütörtök): búcsút mondunk Islay szigetének, a komp visszavisz Argyll-be és Dalriada osi királyságába majd észak felé Obanba utazunk, ahol kicsit sétálhatunk a kisváros (és hires fozde) foterén, mielött Glasgow érintésével visszaindulunk Edinburgh-ba.


skót whisky-tura-skociaban
 


További vízum és országinformáció: Külügyminisztérium

Az utazás alatt érintett ország vagy országok: Skócia
Jelentkezés:
vagy a Jelentkezés menüpontban tudsz jelentkezni, vagy töltsd le a jelentkezési lapot és küldd el nekünk e-mailben. Az út árait itt találod.

Kereséłź/h1>


A weblapot k鳺�tte ARI & webdesign-webtervez鳭honlapk鳺�s
Friend Link: Nike Elastico Pro III IC Air Jordan 3.5 Men MBT Fora Gtx Women Nike Free Flyknit NSW MBT Flame Chaussures MBT Fora Gtx Damen Supra Bleeker Women Air Jordan 4 Adidas Ultra Boost Olympic Adidas John Wall 2 Homme Saucony Shadow 6000 Chaussures