nyaralas-kaland! CTRL-D-vel a kedvencekhez!
Korfu

JelentkezésUtazási tanács #79

"Ha egy hotelbol kilépünk, akkor vigyünk magunkkal egy névjegyet, vagy brossúrát. Így mindig meg tudjuk ezt mutatni a taxisnak, nem kell mutogatni."


Kultúrsokkegzotikus kultúra Életkor: 12+ év.
Nehézségegzotikus élmény

 Cimke: utazás túra kirándulás nyaralás

Oszd meg ezt az oldalt!
 


Nyomtat fekete/fehér színes helikopterrel is felszállunkmenedékházban is alszunkvizes aktivitás (pld. vitorlázás, tengeribetegség várható)
Csak a hegyek nem szoktak találkozni...
mondasok utazasos kozmondas Indiai közmondás

Vitorlás nyaralás Korfuról indulva Görögország partjainál

*Még nincs indulási dátum kiválasztva, hívj bennünket: 36-1-430-0832, vagy küldj levelet: http://www.panaco.hu/info/elerhetoseg.asp
Code: 155

Éld át a szabadság, kötetlenség és a kalózok gondtalan életét egy hetét Görögország partjainál! Egy klasszikus fa vitorláshajón, a Mediterránium egyik legszebb tengerén, csodálatos szigeteket, érintetlen partszakaszokat bejárva. Ne habozz gyere velünk!

korfu
A vitorlás túránkat azoknak ajánljuk, akik nem a tengerparton fekvésre vágynak egy unalmas apartmanban, hanem az aktív pihenésre vágyó, vízisportokat kedvelo, kalandos életet élo embereknek.

korfu

Ha a vitorlásunk fedélzetén indulsz kalandtúrára, a nyaralásod felejthetetlen élményt fog nyújtani, amit még az unokáidnak is mesélni fogsz.
A gyönyöru tenger, a hangulatos kikötok, lakatlan szigetek, a szörfözés (két kezdo szörföt az utasok korlátlanul használhatnak, akár itt tanulhatják meg ezt a sportot), snorkel (pipás buvárkodáshoz a hajón mindenkinek rendelkezésére bocsájtunk felszerelést), vitorlázás, fürdés akár több km-re a parttól, mind olyan élmény, amit itt átélhetsz.
Ha érdekelnek a vitorlázás fortélyai azt is megismerheted, és részt vehetsz a vitorlabontás- és húzás, a navigálás, kormányzás élményteli feladataiban is. A mesebeli környezet tökéletes színhely a kikapcsolódáshoz, szórakozáshoz, és kellemes vízisportokhoz.

korfu

Az egy hét alatt nagy valószínuséggel delfineket is láthatsz, de elmondhatatlan élmény halrajok között fürdozni a káprázatosan kék tengervízben. Az utasok kollektíven szoktak fozni a jól felszerelt hajón, de lehetoség van a kikötok tavernáiban a helyi specialitások megízlelésére is, de természetközeli élményt nyújtanak a lakatlan szigeteken való tábortuz melletti esti grillezések is. A Görögország nyugati partjait mosó Jón-tenger a Földközi-tenger egyik leggyönyörubb szeglete, leginkább a Karib-szigetek szépségére emlékeztet. Az egyhetes túra útvonalát az utasok határozhatják meg, lehet a természet közelében, de a civilizációtól távol, lakatlan szigetek partjainál, vagy az éjszakai életet kedveloknek hangulatos tengerparti városok kikötoiben éjszakázva. Aktív pihenés ez a javából, tengeri tájékozódással, közös fozéssel, szigeti kocsmalátogatással, sziklamászással, sziklaugrással, motorcsónakázással, barlangi búvárkodással, csillagos ég alatti alvással, és még számtalan felejthetetlen élménnyel tarkítva. "Csak az jöjjön, aki bírja" - áll az ismert dalban, és nincs ez másképp a Jón-tengeren sem: kalandvágyó, tettre kész, víz- és napimádó társaságok számára a vitorlásunk maga a mennyország, a többiek pedig maradjanak otthon a tévé elott!

Gyere velünk, szerezz magadnak pár Jón-napot!

 


További vízum és országinformáció: Külügyminisztérium

Az utazás alatt érintett ország vagy országok: Görögország
Jelentkezés:
vagy a Jelentkezés menüpontban tudsz jelentkezni, vagy töltsd le a jelentkezési lapot és küldd el nekünk e-mailben. Az út árait itt találod.

Keresés


motoros_utak

Motoros túrák (1)

korutak

Körutazások (1)

borwellness

A weblapot készítette ARI & webdesign-webtervezés-honlapkészítés
Friend Link: Nike Elastico Pro III IC Air Jordan 3.5 Men MBT Fora Gtx Women Nike Free Flyknit NSW MBT Flame Chaussures MBT Fora Gtx Damen Supra Bleeker Women Air Jordan 4 Adidas Ultra Boost Olympic Adidas John Wall 2 Homme Saucony Shadow 6000 Chaussures