adventure company in Hungary Jelentkezz hírlevelünkre - ajándékok várnak!

nyaralas-kaland! CTRL-D-vel a kedvencekhez!
Bortúra Toszkánában
Hírlevél feliratkozás:JelentkezésUtazási tanács #10

"Ha egy útra útitárssal utazunk, akkor célszeru vegyesen pakolni a csomagjainkat. Ha az egyik csomag elvész, akkor még mindig marad pár használható holmi nálunk."


Kultúrsokkegzotikus kultúra Életkor: 12+ év.
Nehézségegzotikus élmény

 Cimke: utazás túra kirándulás nyaralás

Oszd meg ezt az oldalt!
 


hegyekben járunkhoszabb séta / trekkinghoteles szállás, bizonyos szállásokon egyágyas szoba igényelheto felár ellenébenvonatos út
Ha erod kevés, akkor félúton kidolsz, de ne feküdj le már az út elején.
mondasok utazasos kozmondas Kung Fu-Ce

sajnos erre az útra jelenleg nem lehet jelentkezni, kérünk nézd meg a következő hasonló ajánlatunkat:Vagy érdeklődj irodánkban további utak felől
E-mailben
telefon: (30 9 505 355)

toszkana bortura
Ellátás: 4 reggeli és 4 vacsora

Szállás: 4 éj szállás 3*-os szállodában: 1 éjszaka Firenze környékén és 3 éjszaka Chianciano Termeben vagy környékén

Utazás: autóbusszal vagy repülovel

A program ára tartalmazza: az utazást, a szállást, a félpanziós ellátást, a 4 borkóstolós pincelátogatást. Nem tartalmazza a többi étkezést, a biztosításokat és az esetleges belépoket.

Repülos utazás: a program ára tartalmazza a repülojegyet és járulékos költségeit és a szükséges transzfereket 75.000 Ft-ig, a repülojegy árának emelkedése miatt, a repülos utazás részvételi díjat változhat. A repülotérrol a firenzei szállodába taxival, utolsó napon vissza a repülotérre az autóbuszunkkal utazunk.

A programok sorrendje változhat!

Borkóstolás: A borászatokban a pincelátogatás során 3-5 féle bort lehet megkóstolni. A pincelátogatások 1-2 órát vesznek igénybe.

Toszkán borok, a teljesség igénye nélkül:

Vernaccia di San Gimignano: fehérbor. A tükrös tisztaságú, ropogós savú, száraz bor illatában citrusos jelleg, maracuja érezheto. Ízében a fuszeresség dominál, némi mineralitással alátámasztva. A korty végén pedig enyhe, kellemes kesernyésséggel zárul.

Vino Nobile di Montepulciano: vörösbor. Élénk rubinvörös szín jellemzi lila behatásokkal. Enyhe vanília illat egy kevés meggy felhanggal. Száraz testes íze van, cseresznyés hatásokkal.Időeltérés: nincs

Hivatalos nyelv: olasz

Elektromos hálózat: 220-230 V. Átalakító vásárlása ajánlott.

Pénznem: euro

Hitelkártyák: Foleg a Masters típusú kártyát javasoljuk, mivel ez euró elszámolású (a visa dollár alapú). Vidéken viszonylag kevés az ATM, de kártyás fizetést széles körben elfogadnak.

Költőpénz: Minden utazó pénzköltési szokása igen eltérő. Egyes utazók többet költenek innivalóra és szórakozásra, míg mások inkább több emléket szeretnének magukkal vinni. Vedd figyelembe saját pénzköltési szokásaid (vásárlás, alkohol stb.) a költségek tervezésénél.

Utaslétszám: Nincs minimális utaslétszám megállapítva, akár egyedül is jelentkezhetsz az útra.

Néhány jótanács:
Hozz újratölthető elemeket, elemtöltőt (és adaptert, ha szükséges). Az elemek hihetetlenül mérgezőek és sok helyen utunk során nincsenek megfelelő gyűjtőedények
Kérjük, kérdezz, mielőtt fényképeket készítesz. Te sem nem szeretnéd, ha egy idegen közelítene hozzád, miközben a verandádon ücsörögsz. Ne feledd, látogatóban leszünk!

Olasz Nagykövetség Budapesten - Cím: 1143 Budapest, Stefánia út 95. Telefon: 460-6200, 460-6201 Fax: 460-6260 E-mail: ambasciata.budapest@esteri.it Honlap: www.ambbudapest.esteri.it

Magyar Nagykövetség Olaszországban - Via dei Villini 12-16. 00161 Roma
Elohívó: 00-39 Telefon: 06-442 30 598, 06-440 20 32
Mobil: 00-39-348-800-81-59
Rendkívüli és meghatalmazott nagykövet: Kovács István
Fax 06440-3270 E-mail: titkarsag.rom@kum.hu
Honlap: www.huembit.it
Akkreditált országok: Olaszország, San Marino, Málta
 


További vízum és országinformáció: Külügyminisztérium

Az utazás alatt érintett ország vagy országok: Olaszország
Jelentkezés:
vagy a Jelentkezés menüpontban tudsz jelentkezni, vagy töltsd le a jelentkezési lapot és küldd el nekünk e-mailben. Az út árait itt találod.

Keresés


motoros_utak

Motoros túrák (1)

korutak

Körutazások (1)

borwellness

A weblapot készítette ARI & webdesign-webtervezés-honlapkészítés