These guys fake rolex watches are really unique. Yes, it's unique. Like elegant, this is a kind of unique. Elegant man for antique table, yellowish white dial records it is especially worth, still ringing ticks showed superb skill, elegance not to defile the such good stuff. That is domineering, domineering men are unparalleled momentum, this man for his replica watches uk watch. Long chain tied round the table, click on the machine table cover spring, "pa" is a pop, a palm, table cover closed, all lonely. My watch fake rolex watches needs to be overbearing people who need to set off, domineering indifferent to ease the table.
Szilveszteri ajánlat! - Disznóvágás és szilveszter Tarpán, <h3 style=color:red;>*Még nincs indulási dátum kiválasztva, hívj bennünket: 36-1-430-0832, vagy küldj levelet: http://www.panaco.hu/info/elerhetoseg.asp<br/>Code: 155</h3>
adventure company in Hungary Jelentkezz hírlevelünkre - ajándékok várnak!

nyaralas-kaland! CTRL-D-vel a kedvencekhez!
Szilveszter és disznóvágás Tarpán
Hírlevél feliratkozás:JelentkezésUtazási tanács #58

"Ha gyermekkel utazunk, akkor vigyünk neki egy kis eü csomagot: benadryl, ibuprofen, medicine cups, lázméro. Kisebb megfázást kiválóan tudjuk kezelni, és nem kell reggel 2 órakor gyógyszertárba rohanni."


Kultúrsokkegzotikus kultúra Életkor: 3+ év.
Nehézségegzotikus élmény

 Cimke: utazás túra kirándulás nyaralás

Oszd meg ezt az oldalt!
 


havas aktivitás (pld. hómobil, síelés, rax)hoszabb séta / trekkingbuszos út
Azt hiszed, veled történt meg egyedül, és csodálkozol rajta, mint valami szokatlan dolgon, hogy hosszú utazásod s a sokféle vidék változatossága sem oszlatta el kedélyed nyomasztó bánatát? Szívet kell cserélned, nem égboltot.
mondasok utazasos kozmondas Seneca
disznovagasUtazás: Egyénileg

Szállások:
8 szobás panzió 2-3 ágyas zuhanyzós szobáiban. Ha a panzióban elfogytak a szobák, akkor a falu vendégházaiban 4-5 ágyas szobákban. Ezek a kis falusi vendégházak nagyon szépek, tiszták, rendezettek, de színvonalbeli különbségre számítani kell!

disznovagasSzemélyzet: Utaslétszámtól függoen egy vagy két túravezeto és helyi segítok.

Szükséges felszerelés: Hozz egy falusi váltóruhát, amit nem sajnálsz annyira a disznótor idejére + szilveszteri felszerelés :-)

Élelem és ital: A túra alatt teljes panziós ellátást biztosítunk, ami garantáltan elég lesz!

A szilveszteri buli ideje alatt mérsékelt pálinka- (kb.3 dl/fo) és pezsgofogyasztást tudunk biztosítani. Egyéb ital a helyszínen vásárolható!

disznovagasAjánlott utazási útvonal: Budapest-Nyíregyháza-Vásárosnamény-Beregsurány-Tarpa. A panzió a falu északi részén, rögtön a falu végét jelzo tábla melletti kis muúton (a foútról kanyarodik le) található. El kell haladni a szociális gondozó épülete mellett, majd továbbhajtani 200 métert a földúton.

GPS pontot adunk a jelentkezoknek.


Költőpénz: Minden utazó pénzköltési szokása igen eltérő. Egyes utazók többet költenek innivalóra és szórakozásra, míg mások inkább több emléket szeretnének magukkal vinni. Vedd figyelembe saját pénzköltési szokásaid (vásárlás, alkohol stb.) a költségek tervezésénél.

Utaslétszám: Nincs minimális utaslétszám megállapítva, akár egyedül is jelentkezhetsz az útra.
 
Jelentkezés:
vagy a Jelentkezés menüpontban tudsz jelentkezni, vagy töltsd le a jelentkezési lapot és küldd el nekünk faxon vagy emailben. Az út árait itt találod.

Keresés


motoros_utak

Motoros túrák (1)

korutak

Körutazások (1)

borwellness

A weblapot készítette ARI & webdesign-webtervezés-honlapkészítés