These guys fake rolex watches are really unique. Yes, it's unique. Like elegant, this is a kind of unique. Elegant man for antique table, yellowish white dial records it is especially worth, still ringing ticks showed superb skill, elegance not to defile the such good stuff. That is domineering, domineering men are unparalleled momentum, this man for his replica watches uk watch. Long chain tied round the table, click on the machine table cover spring, "pa" is a pop, a palm, table cover closed, all lonely. My watch fake rolex watches needs to be overbearing people who need to set off, domineering indifferent to ease the table.
Szilveszteri ajánlat! - Disznóvágás és szilveszter Tarpán, <h3 style=color:red;>*Még nincs indulási dátum kiválasztva, hívj bennünket: 36-1-430-0832, vagy küldj levelet: http://www.panaco.hu/info/elerhetoseg.asp Code: 155</h3> -utazás-túra-kirándulás-nyaralás
adventure company in Hungary Jelentkezz hírlevelünkre - ajándékok várnak!

nyaralas-kaland! CTRL-D-vel a kedvencekhez!
Szilveszter és disznóvágás Tarpán
Hírlevél feliratkozás:JelentkezésUtazási tanács #75

"Egy zsúfolt parkolóban ne csapjunk le az elso helyre, inkább menjünk még egy szintet feljebb, ott biztosan közelebb tudunk megállni a liftekhez."


Kultúrsokkegzotikus kultúra Életkor: 3+ év.
Nehézségegzotikus élmény

 Cimke: utazás túra kirándulás nyaralás

Oszd meg ezt az oldalt!
 


Nyomtat fekete/fehér színes havas aktivitás (pld. hómobil, síelés, rax)hoszabb séta / trekkingbuszos út
Az "elmenéshez" ketto kell: egy ember, aki el akar menni, s egy világ, ahová érdemes elmenni.
mondasok utazasos kozmondas Márai Sándor

Szilveszter, zene, tánc, mulatság. A disznóvágás csak ráadás! Sok programmal fuszerezett szilveszteri hétvége, pálinkafozogyár látogatás, lovasszánkózás. Mi kell még ehhez az évvégi programoz? Természetesen Te és a barátaid...

disznovagas
1. nap: Budapest - Tarpa
Az esti órákban érkezés a világ végi, Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Tarpára. A kis szatmári falu akár a pálinka fovárosa is lehetne!

"Tarpa, a leggyümölcsösebb hely egész Szatmárban. Szántófölde kevesnek vagynak, azokat is az árvizek gyakran megfolyták, a lakosok nem szántással, hanem gyümölcs hordozással keresik kenyerüket, melybol szép hasznot vesznek." - áll az 1755-bol való írásban.

A Tisza folyó partján fekvo 1000 éves történelmi múlttal rendelkezo falu gazdálkodói, az értékesítésen túl, házi készítésu eszközök segítségével a megtermelt gyümölcsök egy részét fel is dolgozták. Így válhatott méltán híressé már évszázadokkal ezelott a szatmári szilvalekvár, szilvapálinka vagy a zamatos dió.

Elfoglaljuk szállásunkat a kis panzióban a falu határában, majd elfogyasztjuk a  vacsoránkat, mely helyi különlegességekbol áll.

Szállás: egyszeru panzió, 2-3 ágyas szobákban!
Ellátás: vacsora
2. nap: Tarpa: Szilveszteri malacságok
disznovagas
Korai ébreszto után aktív részesei lehetünk egy valódi falusi disznótornak! A feladathoz való ruhát húzunk magunkra, majd kezdodhet a "munka". A helyiek készítik a hurkát, kolbászt és egyéb malacságokat. A bátrabbak be is segíthetnek nekik. Ebédre azt esszük, amit elkészítünk.
Ebéd után, hogy letornázzuk a nehéz ételeket, rövid sétát teszünk a környéken, valamint hó esetén lovasszánkózunk, egyébként pedig a lovaskocsi repít a környék útjain a a pálinkafozde felé.

Itt megismerkedünk a hagyományos pálinkafozés technológiájával, és sorra kóstoljuk a finomabbnál finomabb neduket.

A "kimeríto" barangolás után kis vetélkedot szervezünk az érdeklodo vendégek részére: patkódobálás, hordógörgetés, stb. Mivel a lekvárfozés Mekkájában járunk, így ebbe a tudományba is belemerülünk egy rövid kitéro erejéig. Az eredményt mindenki hazaviszi!

Vacsorára lesz az igazi disznótor: hurka, kolbász, oldalas, sülthús, s minden ilyenkor szokásos finomság.

Vacsora után indul a szilveszteri buli zenével-tánccal, játékkal és tombolával és tart, ameddig bírjuk.

Szállás: panzió, 2-3 ágyas szobákban!
Ellátás: reggeli, ebéd, vacsora
3. nap: Tarpa - Budapest
Késon ébredünk, eltakarítjuk a romokat, megreggelizünk (vagy ez már ebéd lesz inkább) és hazautazunk.

Ellátás: késoi reggeli.

disznovagas
 
Jelentkezés:
vagy a Jelentkezés menüpontban tudsz jelentkezni, vagy töltsd le a jelentkezési lapot és küldd el nekünk faxon vagy emailben. Az út árait itt találod.

Keresés


motoros_utak

Motoros túrák (1)

korutak

Körutazások (1)

borwellness

A weblapot készítette ARI & webdesign-webtervezés-honlapkészítés
Friend Link: Nike Elastico Pro III IC Air Jordan 3.5 Men MBT Fora Gtx Women Nike Free Flyknit NSW MBT Flame Chaussures MBT Fora Gtx Damen Supra Bleeker Women Air Jordan 4 Adidas Ultra Boost Olympic Adidas John Wall 2 Homme Saucony Shadow 6000 Chaussures