adventure company in Hungary Jelentkezz hírlevelünkre - ajándékok várnak!

nyaralas-kaland! CTRL-D-vel a kedvencekhez!
Panaco Tours - Sörfesztivál Münchenben
Hírlevél feliratkozás:JelentkezésUtazási tanács #23

"Hölgyeknél egy sarong mindig jól jöhet: könnyű, mosható, praktikus. Lehet szoknyaként használni, a strandon dekoratív, jó asztalterítőnek, törülközőnek, sőt párnának sem utolsó."


Kultúrsokkegzotikus kultúra Életkor: 12+ év.
Nehézségegzotikus élmény

 Cimke: utazás túra kirándulás nyaralás

Oszd meg ezt az oldalt!
 


Nyomtat fekete/fehér színes kocsmalátogatás/szabadtevékenység a program részebuszos út
Jó, ha van egy végcél, amely felé utazunk, de a végefelé megérted, végül is az utazás maga az igazi cél...
mondasok utazasos kozmondas Ursula K. Le Guin

Sörfesztivál Münchenben

*Még nincs indulási dátum kiválasztva, hívj bennünket: 36-1-430-0832, vagy küldj levelet: http://www.panaco.hu/info/elerhetoseg.asp
Code: 155

Mi jut eszünkbe az őszről és a sörről? Minden harmadik európai embernek - de minden német lakosnak - az Oktoberfest. A világhírű müncheni sörfesztivál minden évben szeptember végétől október első hétvégéjéig rendezik több millió résztvevővel.

A világhírű müncheni sörfesztivált minden évben szeptember közepétől október első hétvégéjéig rendezik meg. A sörfesztivál története 1810. október 17-én egy lóversennyel kezdődött, amely a hercegi esküvő fényét volt hivatott emelni, és ötlete egy polgári származású tiszttől származott. Az ötlet kedvező fogadtatásra talált a királynál, így megrendezésre került a Theresienwiese-n (Terézréten) - amely akkor még München egy külső kerülete volt - az Oktoberfest elődje. Az eseményt ezt követően néhány éven át magánfinanszírozással évente ismét megrendezték, majd 1819-től München városa vette át a rendezvény szervezését.
PROGRAM:

1. nap:
sorfesztival
Elutazás 22.00 órakor a Hősök tere parkolóból. Folyamatos utazás, rövid pihenőkkel. Éjszaka az autóbuszon.

2. nap:
sorfesztival


Megérkezés Münchenbe a reggeli órákban, a sörfesztivál helyszínéhez közeli parkolóba, ahonnét könnyen és egyszerűen meg lehet közelíteni a belváros nevezetességeit is, majd opcionális gyalogos városnézés a belvárosban idegenvezetővel (Marienplatz, Régi és Új Városháza, a város jelképévé vált tornyairól híres Frauenkirchen, Hercegségi Palota, Odeonsplazt). A délutáni órákban részvétel a világ legnagyobb sörfesztiváljá, ahol a nap további részét szabadon tölthetjük el. Visszaindulás 22.00 órakor, ezt követően indulás Magyarországra. Folyamatos utazás rövid pihenőkkel, éjszaka az autóbuszon.

3. nap: Visszaérkezés Budapestre a reggeli órákban.

 


További vízum és országinformáció: Külügyminisztérium

Az utazás alatt érintett ország vagy országok: Németország
Jelentkezés:
vagy a Jelentkezés menüpontban tudsz jelentkezni, vagy töltsd le a jelentkezési lapot és küldd el nekünk faxon vagy emailben. Az út árait itt találod.

Keresés


motoros_utak

Motoros túrák (1)

korutak

Körutazások (2)

borwellness

Panaco Tours, 2007 - 2015 Copyright, Telefonszám: 06-1-430-0832

A weblapot készítette ARI & webdesign-webtervezés-honlapkészítés