adventure company in Hungary Jelentkezz hírlevelünkre - ajándékok várnak!

nyaralas-kaland! CTRL-D-vel a kedvencekhez!
Panaco Tours - Sörfesztivál Münchenben
Hírlevél feliratkozás:JelentkezésUtazási tanács #18

"Teljesen felesleges minden utazás elott listát készíteni azokról a dolgokról, amiket elviszünk magunkkal. Egyszer készítsünk a számítógépen egy olyan listát, amin minden rajta van, majd töröljük róla azokat, amik éppen nem kellenek."


Kultúrsokkegzotikus kultúra Életkor: 12+ év.
Nehézségegzotikus élmény

 Cimke: utazás túra kirándulás nyaralás

Oszd meg ezt az oldalt!
 


Nyomtat fekete/fehér színes kocsmalátogatás/szabadtevékenység a program részebuszos út
A körte- és szilvafának nem kell szólnia, az ösvény magától odavisz alá.
mondasok utazasos kozmondas Japán közmondás

Sörfesztivál Münchenben

*Még nincs indulási dátum kiválasztva, hívj bennünket: 36-1-430-0832, vagy küldj levelet: http://www.panaco.hu/info/elerhetoseg.asp
Code: 155

Mi jut eszünkbe az oszrol és a sörrol? Minden harmadik európai embernek - de minden német lakosnak - az Oktoberfest. A világhíru müncheni sörfesztivál minden évben szeptember végétol október elso hétvégéjéig rendezik több millió résztvevovel.

A világhíru müncheni sörfesztivált minden évben szeptember közepétol október elso hétvégéjéig rendezik meg. A sörfesztivál története 1810. október 17-én egy lóversennyel kezdodött, amely a hercegi esküvo fényét volt hivatott emelni, és ötlete egy polgári származású tiszttol származott. Az ötlet kedvezo fogadtatásra talált a királynál, így megrendezésre került a Theresienwiese-n (Terézréten) - amely akkor még München egy külso kerülete volt - az Oktoberfest elodje. Az eseményt ezt követoen néhány éven át magánfinanszírozással évente ismét megrendezték, majd 1819-tol München városa vette át a rendezvény szervezését.
PROGRAM:

1. nap:
sorfesztival
Elutazás 22.00 órakor a Hosök tere parkolóból. Folyamatos utazás, rövid pihenokkel. Éjszaka az autóbuszon.

2. nap:
sorfesztival


Megérkezés Münchenbe a reggeli órákban, a sörfesztivál helyszínéhez közeli parkolóba, ahonnét könnyen és egyszeruen meg lehet közelíteni a belváros nevezetességeit is, majd opcionális gyalogos városnézés a belvárosban idegenvezetovel (Marienplatz, Régi és Új Városháza, a város jelképévé vált tornyairól híres Frauenkirchen, Hercegségi Palota, Odeonsplazt). A délutáni órákban részvétel a világ legnagyobb sörfesztiváljá, ahol a nap további részét szabadon tölthetjük el. Visszaindulás 22.00 órakor, ezt követoen indulás Magyarországra. Folyamatos utazás rövid pihenokkel, éjszaka az autóbuszon.

3. nap: Visszaérkezés Budapestre a reggeli órákban.

 


További vízum és országinformáció: Külügyminisztérium

Az utazás alatt érintett ország vagy országok: Németország
Jelentkezés:
vagy a Jelentkezés menüpontban tudsz jelentkezni, vagy töltsd le a jelentkezési lapot és küldd el nekünk faxon vagy emailben. Az út árait itt találod.

Keresés


motoros_utak

Motoros túrák (1)

korutak

Körutazások (1)

borwellness

A weblapot készítette ARI & webdesign-webtervezés-honlapkészítés