nyaralas-kaland! CTRL-D-vel a kedvencekhez!
Panaco Tours - Plitvicei-tavak: buszos non-stop kirándulás

JelentkezésUtazási tanács #37

"Utazáshoz elott nyomtassuk ki ragasztható etikettcímkére a címünket, elérhetoségünket. Ezeket az apró címkéket ragasszuk rá a fontos dolgainkra, pl. fényképezogép tokja, könyvek, laptop. Ha valamelyikük elveszne, akkor van rá esély, hogy visszatalál hozzánk. A Los angelesi repülotéren naponta átlagosan 6 db laptop felejtodik a biztonsági átvilágításnál az asztalokon."


Kultúrsokkegzotikus kultúra Életkor: 2+ év.
Nehézségegzotikus élmény

 Cimke: utazás túra kirándulás nyaralás

Oszd meg ezt az oldalt!
 


Nyomtat fekete/fehér színes gyalogosan vár ránk valami felfedezésetalálkozhatunk idegen népcsoportokkalaz út során szép természeti jelenségeket / tájakat látunkvonatos út
A körte- és szilvafának nem kell szólnia, az ösvény magától odavisz alá.
mondasok utazasos kozmondas Japán közmondás

Plitvicei-tavak: buszos non-stop kirándulás

*Még nincs indulási dátum kiválasztva, hívj bennünket: 36-1-430-0832, vagy küldj levelet: http://www.panaco.hu/info/elerhetoseg.asp
Code: 155

Egy nap a legszebb horvátországi nemzeti parkban. Tizenhat tó, számtalan kisebb nagyobb vízesés a hegyek között. Aki egyszer látta, vissza akar térni.

plitvice tavak kirandulas tura
plitvice tavak kirandulas tura
plitvice tavak kirandulas tura
plitvice tavak kirandulas tura
plitvice tavak kirandulas tura
Program:
Találkozó Budapesten a Blaha Lujza téren pénteken 23:45-kor. Indulás éjfél után.

Folyamatos utazás rövid pihenokkel, pld a határ elott biztosan megállunk a benzinkútnál.

A szombat reggeli órákban érkezünk meg a Plitvicei-tavak Nemzeti Parkba. A bejáratnál mosdók, étterem vár minket, hogy az utazás után felfrissülhessük és a nagy kirándulás elott még reggelizhessünk, kávézhassunk egyet.

A belépojegyünköz kapott térképpel, útmutatókkal egyénileg sétálgathatunk a parkban.

A Plitvicei-tavakat alkotó 16 tavat vízesések kötik össze. A tavak körül gyalogutakat alakítottak ki, néhol keskeny pallók vezetnek át a vízen, a legnagyobb tavon hajóval lehet keresztülvágni, a park egy részét kisbusszal is bejárhatjuk. A hajót és a buszt szabadon használhatjuk, a belépojegyünkben benne van az ára. Végig a parkban több helyen találunk mosdót, éttermet.

Délután 4 órakor indulunk haza. Hazaúton nem tartunk hosszabb szünetet, így javasoljuk, hogy mindenki gondoskodjon az útra szendvicsrol vacsorára, mert a rövid pihenokön nem biztos, hogy lesz lehetoség beszerezni.

A szombat éjszakai órákban (esetleg vasárnap hajnalban) érkezünk vissza Budapestre.
 


További vízum és országinformáció: Külügyminisztérium

Az utazás alatt érintett ország vagy országok: Horvátország
Jelentkezés:
vagy a Jelentkezés menüpontban tudsz jelentkezni, vagy töltsd le a jelentkezési lapot és küldd el nekünk e-mailben. Az út árait itt találod.

Keresés


motoros_utak

Motoros túrák (1)

korutak

Körutazások (1)

borwellness

A weblapot készítette ARI & webdesign-webtervezés-honlapkészítés
Friend Link: Nike Elastico Pro III IC Air Jordan 3.5 Men MBT Fora Gtx Women Nike Free Flyknit NSW MBT Flame Chaussures MBT Fora Gtx Damen Supra Bleeker Women Air Jordan 4 Adidas Ultra Boost Olympic Adidas John Wall 2 Homme Saucony Shadow 6000 Chaussures