adventure company in Hungary Jelentkezz hírlevelünkre - ajándékok várnak!

nyaralas-kaland! CTRL-D-vel a kedvencekhez!
Müncheni Sörfesztivál
Hírlevél feliratkozás:JelentkezésUtazási tanács #14

"Soha ne adjunk fel folyadékot a repülogépre (pld. üveg bor, pálinka). Nagyon kellemetlen, ha eltörik az üveg - és sokszor eltörik"


Kultúrsokkegzotikus kultúra Életkor: 6+ év.
Nehézségegzotikus élmény

 Cimke: utazás túra kirándulás nyaralás

Oszd meg ezt az oldalt!
 


Nyomtat fekete/fehér színes hoszabb séta / trekkinghoteles szállás, bizonyos szállásokon egyágyas szoba igényelheto felár ellenébenvonatos út
A beszéd - utazás, amelynek célja van, ezért az utat fel kell térképezni. Aki úgy kezdi, hogy nem tart sehová, általában oda is jut.
mondasok utazasos kozmondas Dale Carnegie

Mi jut eszünkbe az oszrol és a sörrol? Minden harmadik európai embernek - de minden német lakosnak - az Oktoberfest. A világhíru müncheni sörfesztivál minden évben szeptember végétol október elso hétvégéjéig rendezik több millió résztvevovel.

1. nap:
Elutazás 22.00 órakor a Blaha Lujza téri parkolóból. Folyamatos utazás, rövid pihenokkel. Éjszaka az autóbuszon.

2. nap:


Megérkezés Münchenbe a reggeli órákban, majd gyalogos városnézés a belvárosban (Marienplatz, Régi és Új Városháza, a város jelképévé vált tornyairól híres Frauenkirchen, Hercegségi Palota, Odeonsplazt). Dél környékén látogatás a bajor uralkodók gyönyöru kastélyában, Nymphemburgban. A délutáni órákban visszaérkezés a belvárosba, a fesztiváli forgatagba, ahol a nap további részét szabadon tölthetjük el. Találkozás az autóbusznál este 22 órakor, ezt követoen indulás Magyarországra. Folyamatos utazás rövid pihenokkel, éjszaka az autóbuszon.

 


További vízum és országinformáció: Külügyminisztérium

Az utazás alatt érintett ország vagy országok: Németország
Jelentkezés:
vagy a Jelentkezés menüpontban tudsz jelentkezni, vagy töltsd le a jelentkezési lapot és küldd el nekünk faxon vagy emailben. Az út árait itt találod.

Keresés


kalandtura

Kalandtúrák (1)

motoros_utak

Motoros túrák (1)

korutak

Körutazások (1)

borwellness

A weblapot készítette ARI & webdesign-webtervezés-honlapkészítés
Friend Link: Nike Elastico Pro III IC Air Jordan 3.5 Men MBT Fora Gtx Women Nike Free Flyknit NSW MBT Flame Chaussures MBT Fora Gtx Damen Supra Bleeker Women Air Jordan 4 Adidas Ultra Boost Olympic Adidas John Wall 2 Homme Saucony Shadow 6000 Chaussures