adventure company in Hungary Jelentkezz hírlevelünkre - ajándékok várnak!

nyaralas-kaland! CTRL-D-vel a kedvencekhez!
Panaco Tours - Körutazás Malajziában, üdüléssel Pangkor szigetén
Hírlevél feliratkozás:JelentkezésUtazási tanács #49

"Ne vigyük feleslegesen ékszereket az utazásra."


Kultúrsokkegzotikus kultúra Életkor: 12+ év.
Nehézségegzotikus élmény

 Cimke: utazás túra kirándulás nyaralás

Oszd meg ezt az oldalt!
 


Nyomtat fekete/fehér színes repülős útgyönyörű természet
Többet utaztam, mint bárki más, és azt vettem észre, hogy még az angyalok is akcentussal beszélik az angolt.
mondasok utazasos kozmondas Mark Twain

Körutazás Malajziában, üdüléssel Pangkor szigetén

*Még nincs indulási dátum kiválasztva, hívj bennünket: 36-1-430-0832, vagy küldj levelet: http://www.panaco.hu/info/elerhetoseg.asp
Code: 155

Malájzia Dél-Kelet Ázsia egyik legszebb országa, több kultúra és civilizáció színes egyvelege. Csodás strandok, érintetlen varázslatos természet, rengeteg történelmi és kulturális látnivaló, egzotikus állat és növényvilág, csodás nemzeti parkok várják a látogatókat.

1. nap
malajzia
Elutazás Budapestről Kuala Lumpurba átszállással, éjszaka a repülőn.

2. nap
malajzia
Megérkezés Kuala Lumpurba a kora délutáni órákban, transzfer Malakkába, a romantikus 15. században virágkorát élő egykori kereskedővárosba, ahol holland, brit, portugál és maláj kultúra emlékei élnek egymás mellett. Esti városnézés: Esplanade - kézműves piac, majd vacsora. Az egyedülálló fény- és hangjáték megtekintése, mely során a helyi történelem fontosabb állomásai elevenednek meg. Szállás Malakkában.

3. nap
A városnézés folytatása Malakkában: séta az egykori holland városrészben: régi posta, Stadthuys, Pékség, a holland kormányzó ebédlője, temető, Porta de Santiago. Ebéd, majd délután egyénileg folytatódik a város felfedezése. Szállás Malakkában.

4. nap
malajzia
Reggel elutazás Kuala Lumpurban, Délkelet-Ázsia egyik leggyorsabban növekvő fővárosában, ami gyakorlatilag a dzsungel közepén épült. Megérkezéskor rövid panoráma városnézés: Sultan Abdul Samad épület, Függetlenség-tér, Nemzeti Mecset, régi vasútállomás épülete, Petronas-tornyok. Szabadidő, majd tipikus maláj vacsora táncbemutatóval. Szállás Kuala Lumpurban.

5. nap
Délelőtt a messze földön híres Royal Pelangor üzemben ismerkedés az óntárgyak készítésével, majd bemutató a batikkészítés folyamatáról egy üzemben, majd a híres Batu Barlang megtekintése. A hindu barlangtemplomhoz 272 lépcső vezet fel, és a Thaipusam hindu fesztivál idején félmillió látogatót vonz. Szállás Kuala Lumpurban.

6. nap
malajzia
Elutazás a Cameron-felföldre, ami az ország legkellemesebb klímájú hegyvidéki területe, a maláj tea- és epertermesztés központja. Útközben az Iskandar vízesés megtekintése és látogatás egy őslakos - Orang Asli-faluban. Szállás a Cameron-felföldön.

7. nap
Látogatás egy teaültetvényen, egy zöldségfarmon, egy helyi piacon és ez kínai buddhista templomban.. Továbbutazás Ipohba, a milliomosok városába,amit az ónbányászat tett gazdaggá. Látogatás a barlangtemplomban, majd továbbutazás Kuala Kangsarba, ahol az aranykupolájú Ubudiah Mecset és a peraki szultán palotáját tekintik meg. Átkelés komppal Pangkor szigetére, majd a szállás elfoglalása, szállás.

8-9. nap
malajzia
Szabad program Pangkor szigetén. A sziget gyönyörű tengerpartjairól, nyugalmáról híres, történelme során kalózok, kereskedők, halászok, matrózok rejtőzködtek itt, és stratégiai elhelyezkedése miatt a Malakkai-szoros felé haladó hajókat is ellenőrizhették.

10. nap
malajzia
Szabad program, majd átkelés komppal Lumutba, transzfer Kuala Lumpur repülőterére. Elutazás Budapestre átszállással.

11. nap
Megérkezés Budapestre.
 


További vízum és országinformáció: Külügyminisztérium

Az utazás alatt érintett ország vagy országok: Malajzia
Jelentkezés:
vagy a Jelentkezés menüpontban tudsz jelentkezni, vagy töltsd le a jelentkezési lapot és küldd el nekünk faxon vagy emailben. Az út árait itt találod.

Keresés


kalandtura

Kalandtúrák (1)

motoros_utak

Motoros túrák (1)

borutak

Borutak (1)

korutak

Körutazások (2)

width=120

Egyéb (1)

borwellness

Panaco Tours, 2007 - 2014 Copyright, Telefonszám: 06-1-430-0832

A weblapot készítette ARI & webdesign-webtervezés-honlapkészítés