adventure company in Hungary Jelentkezz hírlevelünkre - ajándékok várnak!

nyaralas-kaland! CTRL-D-vel a kedvencekhez!
Panaco Tours - Körutazás Malajziában, üdüléssel Pangkor szigetén
Hírlevél feliratkozás:JelentkezésUtazási tanács #70

"Ha az ember egyedül utazik és duplaágy van a hotelszobájában, akkor jobb az ágy távolabbi helyén aludni, az kevesebbet használt és lehet, hogy kényelmesebb."


Kultúrsokkegzotikus kultúra Életkor: 12+ év.
Nehézségegzotikus élmény

 Cimke: utazás túra kirándulás nyaralás

Oszd meg ezt az oldalt!
 


Nyomtat fekete/fehér színes repülos útgyönyöru természet
Többet utaztam, mint bárki más, és azt vettem észre, hogy még az angyalok is akcentussal beszélik az angolt.
mondasok utazasos kozmondas Mark Twain

Körutazás Malajziában, üdüléssel Pangkor szigetén

*Még nincs indulási dátum kiválasztva, hívj bennünket: 36-1-430-0832, vagy küldj levelet: http://www.panaco.hu/info/elerhetoseg.asp
Code: 155

Malájzia Dél-Kelet Ázsia egyik legszebb országa, több kultúra és civilizáció színes egyvelege. Csodás strandok, érintetlen varázslatos természet, rengeteg történelmi és kulturális látnivaló, egzotikus állat és növényvilág, csodás nemzeti parkok várják a látogatókat.

1. nap
malajzia
Elutazás Budapestrol Kuala Lumpurba átszállással, éjszaka a repülon.

2. nap
malajzia
Megérkezés Kuala Lumpurba a kora délutáni órákban, transzfer Malakkába, a romantikus 15. században virágkorát élo egykori kereskedovárosba, ahol holland, brit, portugál és maláj kultúra emlékei élnek egymás mellett. Esti városnézés: Esplanade - kézmuves piac, majd vacsora. Az egyedülálló fény- és hangjáték megtekintése, mely során a helyi történelem fontosabb állomásai elevenednek meg. Szállás Malakkában.

3. nap
A városnézés folytatása Malakkában: séta az egykori holland városrészben: régi posta, Stadthuys, Pékség, a holland kormányzó ebédloje, temeto, Porta de Santiago. Ebéd, majd délután egyénileg folytatódik a város felfedezése. Szállás Malakkában.

4. nap
malajzia
Reggel elutazás Kuala Lumpurban, Délkelet-Ázsia egyik leggyorsabban növekvo fovárosában, ami gyakorlatilag a dzsungel közepén épült. Megérkezéskor rövid panoráma városnézés: Sultan Abdul Samad épület, Függetlenség-tér, Nemzeti Mecset, régi vasútállomás épülete, Petronas-tornyok. Szabadido, majd tipikus maláj vacsora táncbemutatóval. Szállás Kuala Lumpurban.

5. nap
Délelott a messze földön híres Royal Pelangor üzemben ismerkedés az óntárgyak készítésével, majd bemutató a batikkészítés folyamatáról egy üzemben, majd a híres Batu Barlang megtekintése. A hindu barlangtemplomhoz 272 lépcso vezet fel, és a Thaipusam hindu fesztivál idején félmillió látogatót vonz. Szállás Kuala Lumpurban.

6. nap
malajzia
Elutazás a Cameron-felföldre, ami az ország legkellemesebb klímájú hegyvidéki területe, a maláj tea- és epertermesztés központja. Útközben az Iskandar vízesés megtekintése és látogatás egy oslakos - Orang Asli-faluban. Szállás a Cameron-felföldön.

7. nap
Látogatás egy teaültetvényen, egy zöldségfarmon, egy helyi piacon és ez kínai buddhista templomban.. Továbbutazás Ipohba, a milliomosok városába,amit az ónbányászat tett gazdaggá. Látogatás a barlangtemplomban, majd továbbutazás Kuala Kangsarba, ahol az aranykupolájú Ubudiah Mecset és a peraki szultán palotáját tekintik meg. Átkelés komppal Pangkor szigetére, majd a szállás elfoglalása, szállás.

8-9. nap
malajzia
Szabad program Pangkor szigetén. A sziget gyönyöru tengerpartjairól, nyugalmáról híres, történelme során kalózok, kereskedok, halászok, matrózok rejtozködtek itt, és stratégiai elhelyezkedése miatt a Malakkai-szoros felé haladó hajókat is ellenorizhették.

10. nap
malajzia
Szabad program, majd átkelés komppal Lumutba, transzfer Kuala Lumpur repüloterére. Elutazás Budapestre átszállással.

11. nap
Megérkezés Budapestre.
 


További vízum és országinformáció: Külügyminisztérium

Az utazás alatt érintett ország vagy országok: Malajzia
Jelentkezés:
vagy a Jelentkezés menüpontban tudsz jelentkezni, vagy töltsd le a jelentkezési lapot és küldd el nekünk faxon vagy emailben. Az út árait itt találod.

Keresés


motoros_utak

Motoros túrák (1)

korutak

Körutazások (2)

borwellness

Panaco Tours, 2007 - 2015 Copyright, Telefonszám: 06-1-430-0832

A weblapot készítette ARI & webdesign-webtervezés-honlapkészítés