adventure company in Hungary Jelentkezz hírlevelünkre - ajándékok várnak!

nyaralas-kaland! CTRL-D-vel a kedvencekhez!
Panaco Tours - Körutazás Malajziában, üdüléssel Pangkor szigetén
Hírlevél feliratkozás:JelentkezésUtazási tanács #18

"Teljesen felesleges minden utazás elott listát készíteni azokról a dolgokról, amiket elviszünk magunkkal. Egyszer készítsünk a számítógépen egy olyan listát, amin minden rajta van, majd töröljük róla azokat, amik éppen nem kellenek."


Kultúrsokkegzotikus kultúra Életkor: 12+ év.
Nehézségegzotikus élmény

 Cimke: utazás túra kirándulás nyaralás

Oszd meg ezt az oldalt!
 


Nyomtat fekete/fehér színes repülos útgyönyöru természet
A körte- és szilvafának nem kell szólnia, az ösvény magától odavisz alá.
mondasok utazasos kozmondas Japán közmondás

Körutazás Malajziában, üdüléssel Pangkor szigetén

*Még nincs indulási dátum kiválasztva, hívj bennünket: 36-1-430-0832, vagy küldj levelet: http://www.panaco.hu/info/elerhetoseg.asp
Code: 155

Malájzia Dél-Kelet Ázsia egyik legszebb országa, több kultúra és civilizáció színes egyvelege. Csodás strandok, érintetlen varázslatos természet, rengeteg történelmi és kulturális látnivaló, egzotikus állat és növényvilág, csodás nemzeti parkok várják a látogatókat.

1. nap
malajzia
Elutazás Budapestrol Kuala Lumpurba átszállással, éjszaka a repülon.

2. nap
malajzia
Megérkezés Kuala Lumpurba a kora délutáni órákban, transzfer Malakkába, a romantikus 15. században virágkorát élo egykori kereskedovárosba, ahol holland, brit, portugál és maláj kultúra emlékei élnek egymás mellett. Esti városnézés: Esplanade - kézmuves piac, majd vacsora. Az egyedülálló fény- és hangjáték megtekintése, mely során a helyi történelem fontosabb állomásai elevenednek meg. Szállás Malakkában.

3. nap
A városnézés folytatása Malakkában: séta az egykori holland városrészben: régi posta, Stadthuys, Pékség, a holland kormányzó ebédloje, temeto, Porta de Santiago. Ebéd, majd délután egyénileg folytatódik a város felfedezése. Szállás Malakkában.

4. nap
malajzia
Reggel elutazás Kuala Lumpurban, Délkelet-Ázsia egyik leggyorsabban növekvo fovárosában, ami gyakorlatilag a dzsungel közepén épült. Megérkezéskor rövid panoráma városnézés: Sultan Abdul Samad épület, Függetlenség-tér, Nemzeti Mecset, régi vasútállomás épülete, Petronas-tornyok. Szabadido, majd tipikus maláj vacsora táncbemutatóval. Szállás Kuala Lumpurban.

5. nap
Délelott a messze földön híres Royal Pelangor üzemben ismerkedés az óntárgyak készítésével, majd bemutató a batikkészítés folyamatáról egy üzemben, majd a híres Batu Barlang megtekintése. A hindu barlangtemplomhoz 272 lépcso vezet fel, és a Thaipusam hindu fesztivál idején félmillió látogatót vonz. Szállás Kuala Lumpurban.

6. nap
malajzia
Elutazás a Cameron-felföldre, ami az ország legkellemesebb klímájú hegyvidéki területe, a maláj tea- és epertermesztés központja. Útközben az Iskandar vízesés megtekintése és látogatás egy oslakos - Orang Asli-faluban. Szállás a Cameron-felföldön.

7. nap
Látogatás egy teaültetvényen, egy zöldségfarmon, egy helyi piacon és ez kínai buddhista templomban.. Továbbutazás Ipohba, a milliomosok városába,amit az ónbányászat tett gazdaggá. Látogatás a barlangtemplomban, majd továbbutazás Kuala Kangsarba, ahol az aranykupolájú Ubudiah Mecset és a peraki szultán palotáját tekintik meg. Átkelés komppal Pangkor szigetére, majd a szállás elfoglalása, szállás.

8-9. nap
malajzia
Szabad program Pangkor szigetén. A sziget gyönyöru tengerpartjairól, nyugalmáról híres, történelme során kalózok, kereskedok, halászok, matrózok rejtozködtek itt, és stratégiai elhelyezkedése miatt a Malakkai-szoros felé haladó hajókat is ellenorizhették.

10. nap
malajzia
Szabad program, majd átkelés komppal Lumutba, transzfer Kuala Lumpur repüloterére. Elutazás Budapestre átszállással.

11. nap
Megérkezés Budapestre.
 


További vízum és országinformáció: Külügyminisztérium

Az utazás alatt érintett ország vagy országok: Malajzia
Jelentkezés:
vagy a Jelentkezés menüpontban tudsz jelentkezni, vagy töltsd le a jelentkezési lapot és küldd el nekünk faxon vagy emailben. Az út árait itt találod.

Keresés


motoros_utak

Motoros túrák (1)

korutak

Körutazások (1)

borwellness

A weblapot készítette ARI & webdesign-webtervezés-honlapkészítés