adventure company in Hungary Jelentkezz hírlevelünkre - ajándékok várnak!

nyaralas-kaland! CTRL-D-vel a kedvencekhez!
Panaco Tours - Körutazás Malajziában, üdüléssel Pangkor szigetén
Hírlevél feliratkozás:JelentkezésUtazási tanács #2

"Ha egy olyan helyre utazunk, ahová visszatérnénk szívesen, akkor vigyünk haza helyi utazási magazinokat vagy ingyenes kiadványokat, esetleg csak jegyezzük fel az újságok címeit és a szerkesztőséget. Az újabb utunk előtt írjunk nekik, hogy küldjenek postacímünkre friss kiadványt, így tudni fogjuk, hogy milyen programok várnak majd ránk."


Kultúrsokkegzotikus kultúra Életkor: 12+ év.
Nehézségegzotikus élmény

 Cimke: utazás túra kirándulás nyaralás

Oszd meg ezt az oldalt!
 


Nyomtat fekete/fehér színes repülős útgyönyörű természet
Ha a természetről akarsz tanulni, méltányolni akarod a természetet, ahhoz szükség van arra, hogy értsd a nyelvét, amin szól hozzád.
mondasok utazasos kozmondas Ismeretlen

Körutazás Malajziában, üdüléssel Pangkor szigetén

*Még nincs indulási dátum kiválasztva, hívj bennünket: 36-1-430-0832, vagy küldj levelet: http://www.panaco.hu/info/elerhetoseg.asp
Code: 155

Malájzia Dél-Kelet Ázsia egyik legszebb országa, több kultúra és civilizáció színes egyvelege. Csodás strandok, érintetlen varázslatos természet, rengeteg történelmi és kulturális látnivaló, egzotikus állat és növényvilág, csodás nemzeti parkok várják a látogatókat.

1. nap
malajzia
Elutazás Budapestről Kuala Lumpurba átszállással, éjszaka a repülőn.

2. nap
malajzia
Megérkezés Kuala Lumpurba a kora délutáni órákban, transzfer Malakkába, a romantikus 15. században virágkorát élő egykori kereskedővárosba, ahol holland, brit, portugál és maláj kultúra emlékei élnek egymás mellett. Esti városnézés: Esplanade - kézműves piac, majd vacsora. Az egyedülálló fény- és hangjáték megtekintése, mely során a helyi történelem fontosabb állomásai elevenednek meg. Szállás Malakkában.

3. nap
A városnézés folytatása Malakkában: séta az egykori holland városrészben: régi posta, Stadthuys, Pékség, a holland kormányzó ebédlője, temető, Porta de Santiago. Ebéd, majd délután egyénileg folytatódik a város felfedezése. Szállás Malakkában.

4. nap
malajzia
Reggel elutazás Kuala Lumpurban, Délkelet-Ázsia egyik leggyorsabban növekvő fővárosában, ami gyakorlatilag a dzsungel közepén épült. Megérkezéskor rövid panoráma városnézés: Sultan Abdul Samad épület, Függetlenség-tér, Nemzeti Mecset, régi vasútállomás épülete, Petronas-tornyok. Szabadidő, majd tipikus maláj vacsora táncbemutatóval. Szállás Kuala Lumpurban.

5. nap
Délelőtt a messze földön híres Royal Pelangor üzemben ismerkedés az óntárgyak készítésével, majd bemutató a batikkészítés folyamatáról egy üzemben, majd a híres Batu Barlang megtekintése. A hindu barlangtemplomhoz 272 lépcső vezet fel, és a Thaipusam hindu fesztivál idején félmillió látogatót vonz. Szállás Kuala Lumpurban.

6. nap
malajzia
Elutazás a Cameron-felföldre, ami az ország legkellemesebb klímájú hegyvidéki területe, a maláj tea- és epertermesztés központja. Útközben az Iskandar vízesés megtekintése és látogatás egy őslakos - Orang Asli-faluban. Szállás a Cameron-felföldön.

7. nap
Látogatás egy teaültetvényen, egy zöldségfarmon, egy helyi piacon és ez kínai buddhista templomban.. Továbbutazás Ipohba, a milliomosok városába,amit az ónbányászat tett gazdaggá. Látogatás a barlangtemplomban, majd továbbutazás Kuala Kangsarba, ahol az aranykupolájú Ubudiah Mecset és a peraki szultán palotáját tekintik meg. Átkelés komppal Pangkor szigetére, majd a szállás elfoglalása, szállás.

8-9. nap
malajzia
Szabad program Pangkor szigetén. A sziget gyönyörű tengerpartjairól, nyugalmáról híres, történelme során kalózok, kereskedők, halászok, matrózok rejtőzködtek itt, és stratégiai elhelyezkedése miatt a Malakkai-szoros felé haladó hajókat is ellenőrizhették.

10. nap
malajzia
Szabad program, majd átkelés komppal Lumutba, transzfer Kuala Lumpur repülőterére. Elutazás Budapestre átszállással.

11. nap
Megérkezés Budapestre.
 


További vízum és országinformáció: Külügyminisztérium

Az utazás alatt érintett ország vagy országok: Malajzia
Jelentkezés:
vagy a Jelentkezés menüpontban tudsz jelentkezni, vagy töltsd le a jelentkezési lapot és küldd el nekünk faxon vagy emailben. Az út árait itt találod.

Keresés


motoros_utak

Motoros túrák (1)

korutak

Körutazások (2)

borwellness

Panaco Tours, 2007 - 2015 Copyright, Telefonszám: 06-1-430-0832

A weblapot készítette ARI & webdesign-webtervezés-honlapkészítés