These guys fake rolex watches are really unique. Yes, it's unique. Like elegant, this is a kind of unique. Elegant man for antique table, yellowish white dial records it is especially worth, still ringing ticks showed superb skill, elegance not to defile the such good stuff. That is domineering, domineering men are unparalleled momentum, this man for his replica watches uk watch. Long chain tied round the table, click on the machine table cover spring, "pa" is a pop, a palm, table cover closed, all lonely. My watch fake rolex watches needs to be overbearing people who need to set off, domineering indifferent to ease the table.
Enduro túra Észak-Thaiföldön, <h3 style=color:red;>*Még nincs indulási dátum kiválasztva, hívj bennünket: 36-1-430-0832, vagy küldj levelet: http://www.panaco.hu/info/elerhetoseg.asp Code: 155</h3> -utazás-túra-kirándulás-nyaralás
adventure company in Hungary Jelentkezz hírlevelünkre - ajándékok várnak!

nyaralas-kaland! CTRL-D-vel a kedvencekhez!
Enduro túra Thaiföldön
Hírlevél feliratkozás:JelentkezésUtazási tanács #91

"Olcsó jegyek a Broadway-re? Broadwaybox.com akár 5o%-kal olcsóbb jegyet tud kínálni a pénztárakhoz képest."


Kultúrsokkegzotikus kultúra Életkor: 12-50 év
Nehézségegzotikus élmény

 Cimke: utazás túra kirándulás nyaralás

Oszd meg ezt az oldalt!
 


Nyomtat fekete/fehér színes sokfajta aktív program az út részekulturális érdekességek, muemlékek látogatásatalálkozhatunk idegen népcsoportokkalhoteles szállás, bizonyos szállásokon egyágyas szoba igényelheto felár ellenébenautós út, vagy egyéni utazásrepülos útriksával is közlekedünktuktukkal is közlekedünk
A világ egy könyv, akik nem utaznak, csak egy oldalt olvasnak.
mondasok utazasos kozmondas St. Augustine

Enduro túra Észak-Thaiföldön

*Még nincs indulási dátum kiválasztva, hívj bennünket: 36-1-430-0832, vagy küldj levelet: http://www.panaco.hu/info/elerhetoseg.asp
Code: 155

Észak-Thaiföld számunkra nem nagyon ismert térsége dél-kelet Ázsiának. Suru erdei, szétszórt népcsoportjai, hegyei és völgyei számos meglepetést tartogatnak az odalátogató turistáknak. Az enduro túránk azért különleges, mert olyan helyekre fogunk eljutni, ahová a turistabuszok nem tudnak, olyan emberekkel találkozunk, akikkel mások nagyon ritkán. A túra nem csak endurosoknak szól, mindenki teljesítheti, aki tud motorozni (a helyiek 50cc robogókon suhannak mellettünk papucsban...)

endurozas thaifoldon
Ezt a túrát azoknak ajánljuk, akik szeretnének olyan helyekre eljutni Thaiföldön, ahová a turistabuszok nem járnak!

Rengeteg érdekes dolgot tapasztalunk meg az út során, sok élménnyel gazdagodunk. Különösebb motoros tapasztalat nem kell az úthoz. Ínyenceknek különösen finom lesz a kirándulás:)

 
1. nap
endurozas thaifoldon

Utazás Chiang Maiba Bangkokon keresztül.
Transzfer Chiang Mai repterérol a belvárosi szállodába, ahol rövid eligazítást tartanak a ránk váró túráról, majd üdvözlo vacsorával várnak minket egy thai étteremben. Este sörözés, nyújtózkodás a medence partján.

Chiang Mai, észak rózsája, észak-Thaiföld legnagyobb városa a Ping-folyó partján, 700 km-re Bangkoktól. Nagyváros, bár hiányzik belole Bangkok kozmopolitán jellege. A városban 300 buddhista templomot (wat) találunk. Híres az éjszakai bazárja, ahol kézmuves és muvészi tárgyakat vásárolhatunk. Mellékutcáin masszázsszalonok sora várja, hogy kipróbáljuk a thai masszázs valamelyik formáját. A város mellett emelkedik Thaiföld legmagasabb hegye, a Doi Inthanon, a róla elnevezett nemzeti parkban. A környék természeti adottságai - hegyek és oserdo veszi körül- miatt rengeteg aktív sportolásra van lehetoség: kerékpározás, rafting, kajakozás, elefántolás, stb.

2. nap
endurozas thaifoldon
Korai reggeli után, 8:30-kor indulunk átvenni a motorjainkat, kicsit gyakorlunk a környéken és beállítjuk a motorokon a túrázáshoz szükséges dolgokat (kormány, fékkar stb).

Délután tábortüzet gyújtunk és átnézzük az elottünk álló napok programjait.

 

 
3. nap
endurozas thaifoldon

Mae Chaem felé vesszük az irányt. Eloszor az elefánt tábornál állunk meg, itt megcsodáljuk ezeket a hatalmas állatokat és pihenünk egy picit. Földúton folyatatjuk a motorozást Doi Inthanon Nemzeti Parkban a legmagasabb csúcs felé (2565 méter). A hegytetorol páratlan kilátás tárul szemeink elé. Lefelé menet meglátogatunk egy helyi törzset majd átkelünk egy folyón az oserdoben.

Útközben megállunk ebédelni egy helyi étteremben. Majd folytatjuk úttalan utunkat Mae Cheambe a szállodába, ahol megvacsorázunk, és az éjszakát töltjük.

Mae Cheam kisváros, amely megorizte vidéki életstílusát. Híres a pamut gyártásáról. Megnézhetjük a helyi asszonyokat, ahogy szövik az anyagot a fa szövoszékeiken. Érdemes ellátogatni a helyi színpompás piacra is. Érdekes látványosság a szerzetes iskola, és a sajátos, helyi összefogással fenntartott óvoda, ahol a falubeliek vigyáznak a többiek gyerekeire, amíg a szülok dolgoznak.

 
4. nap
endurozas thaifoldon
Hosszú nap lesz a mai, csaknem 100 kmt motorozunk az erdei utakon PAI felé.

Az éjszakát Paiban töltjük szállodában. Vacsora a szállodában.

Pai egy kisváros Chiang Maitol északra, egy völgyben. A városban a thai és a farang kultúra keveredik és ad sajátos hangulatot. Virágzik a hippi kultúra, és jellemzi a reiki, a yoga, az akupunktúra és a könnyu drogok jelenléte. A várost végtelen, folyókkal szabdalt mezok és termoföldek veszik körül, jó lehetoséget adva kellemes kirándulásoknak. Találunk a környéken melegvizu forrásokat, vízeséseket.

 
5. nap
endurozas thaifoldon

Mivel a környék bovelkedik a szebbnél szebb utakban így itt maradunk mára! A Huai Nam Dang Nemzeti Park lát ma vendégül bennünket. Az utunk során elkóborlunk egészen a burmai határig, megnézzük az ország legnagyobb barlangját, az ösvényeken vízesésekkel és fantasztikus sziklákkal is találkozni fogunk.

Az éjszakát elozo szállásunkon töltjük.

 
6. nap
endurozas thaifoldon

Még mindig a környéken leszünk, de már Chiang Dao felé vesszük az irányt. A környéken nemzeti parkokat, forrásokat, gyors folyású folyókat találunk.

 
7. nap
endurozas thaifoldon

Reggeli után visszamotorozunk Paiból Chiang Maiba, útközben megebédelünk. A nap változatos túraútvonalakat kínál, igyekszünk mindig a legmegfelelobbet kiválasztani. A bázishoz délután érkezünk, ha akarunk visszarepülhetünk Bangkokba, de érdemes még pár napot itt eltölteni változatos programokkal: sárkányrepülés, sziklamászás, kajakozás, gyalogtúra, buszos túra, stb.

 


További vízum és országinformáció: Külügyminisztérium

Az utazás alatt érintett ország vagy országok: Thaiföld
Jelentkezés:
vagy a Jelentkezés menüpontban tudsz jelentkezni, vagy töltsd le a jelentkezési lapot és küldd el nekünk faxon vagy emailben. Az út árait itt találod.

Keresés


motoros_utak

Motoros túrák (1)

korutak

Körutazások (1)

borwellness

A weblapot készítette ARI & webdesign-webtervezés-honlapkészítés
Friend Link: Nike Elastico Pro III IC Air Jordan 3.5 Men MBT Fora Gtx Women Nike Free Flyknit NSW MBT Flame Chaussures MBT Fora Gtx Damen Supra Bleeker Women Air Jordan 4 Adidas Ultra Boost Olympic Adidas John Wall 2 Homme Saucony Shadow 6000 Chaussures