adventure company in Hungary Jelentkezz hírlevelünkre - ajándékok várnak!

nyaralas-kaland! CTRL-D-vel a kedvencekhez!
Panaco Tours - Antarktika: az Antarktiszi-félsziget felfedezése
Hírlevél feliratkozás:JelentkezésUtazási tanács #32

"Érdemes egy útra elosztót vinni, a legtöbb hotelszobában csak 1 konnektor van, és nekünk néha egyszerre kell tölteni több eszközt is."


Kultúrsokkegzotikus kultúra Életkor: 12+ év.
Nehézségegzotikus élmény

 Cimke: utazás túra kirándulás nyaralás

Oszd meg ezt az oldalt!
 


Nyomtat fekete/fehér színes havas aktivitás (pld. hómobil, síelés, rax)repülos útgyönyöru természetvizes aktivitás (pld. vitorlázás, tengeribetegség várható)
Semmit sem lehet befejezni addig, míg nem tesszük meg az elsô lépést.
mondasok utazasos kozmondas Ismeretlen

Antarktika: az Antarktiszi-félsziget felfedezése

*Még nincs indulási dátum kiválasztva, hívj bennünket: 36-1-430-0832, vagy küldj levelet: http://www.panaco.hu/info/elerhetoseg.asp
Code: 155

Egyszer az életben mindenkinek át kellene élni. Lépj a Nagy Fehér Kontinens földjére!

1. nap: Ushuaia

déli
A nap bármely szakában érkezhetsz Ushuaiaba, nincs megkötés az idopontot tekintve. Vouchereden feltüntetett szállodába a reptérrol taxival tudsz eljutni, ennek díja kb. 10-15 USD. A város központja mindössze 5 km-re található a repülotértol.
Ushuaia, a Yamna oslakosok nyelvén a nyugatra nézo öböl, foként azon turisták kiindulópontjaként szolgál, akik fejükbe vették, hogy legalább egyszer az életben eljutnak az Antarktiszi-félszigetre. Csodás kisváros, mindössze 40.000-en lakják. Síelok, hegymászók is eloszeretettel idoznek itt.

2. nap: Ushuaia (reggeli, vacsora)

déli
A reggeli után ideje, hogy felkészülj a nagy útra, hiszen a mai napon léphetsz a hajó fedélzetére. Csomagodat 9 órára vidd le a szálloda lobbijába, mert elszállítják azokat a hajóra. A beszállás ideje délután 4 óra, addig viszont lesz még idod kicsit shoppingolni a városban, de akár fel is fedezheted a Tierra Del Fuego nemzeti park látványosságait. Az estét már mindenki a hajón tölti, ahol legeloször is az expedíciós vezetovel fogtok megismerkedni, aki ismerteti az elkövetkezendo napok programját, szabályait.

3-4. nap: A Drake-átjáró (2 reggeli, 2 ebéd, 2 vacsora)

Kalandunk az angol felfedezo, Sir Francis Drake nevét viselo átjárón való átkeléssel kezdodik. Áthajózunk az Antarktiszi konvergencián, azaz azon a helyen, ahol a trópusokról dél felé tartó meleg vízáramlat maga alá kényszeríti az észak felé haladó antarktiszi felszíni hideg vizet. Számos fókát, de akár bálnát is láthatunk majd.

5-10. nap: Antarktika-Déli-Shetland-szigetek (6 reggeli, 6 ebéd, 6 vacsora)

déli
Most jön az, amire eddig vártunk! A lehetoség, hogy végre a Nagy Fehér Kontinensre lépjünk! Az elkövetkezendo 6 napban dél felé haladunk, megállunk a Déli-Shetland-szigeteknél -amely egy szigetcsoportot alkotva kb. 120 km-re található az Antarktiszi-félszigettol, áthaladunk a Bransfield-szoroson, majd pedig elérjük a félszigetet. Leghidegebb, legmelegebb, legszárazabb, legmagasabb...ezekkel a jelzokkel illethetjük Antarktika összes csodáját.

Célunk, hogy naponta legalább 2 kirándulást is megtehessünk, azonban ehhez az idojárás kegyessége szükséges.

Az Antarktiszi-félszigeten, valamint a Déli-Shetland-szigeteken kicsinyeiket óvó pingvineket, bálnákat, fókákat, albatroszt figyelhetünk meg természetes élohelyükön. Kék és fehér jéghegyek, csodás gleccserek, hósipkás hegycsúcsok integetnek felénk.


11-12. nap: A Drake-átjáró (2 reggeli, 2 ebéd, 2 vacsora)

déli
A mai napon elhagyjuk Antraktikát, észak felé, ismét a Drake-átjáró irányába hajózunk. Útközben madár-, és bálnalesre hívunk mindenkit. Az expedíció szakértoitol közben ismeretterjeszto eloadásokon tanulhatunk meg számos érdekes dolgot.

13. nap: Ushuaia (reggeli)

A reggel 8 óra körüli órákban érkezünk meg óriás hajónkkal Ushuaiaba. Transzfer vagy a repülotérre, vagy a város egy központi helyszínére, ahol mindenki lerakhatja csomagját, illetve taxiba szállhat, ha még maradni szeretne néhány napot.

 


További vízum és országinformáció: Külügyminisztérium

Az utazás alatt érintett ország vagy országok: Argentína
Jelentkezés:
vagy a Jelentkezés menüpontban tudsz jelentkezni, vagy töltsd le a jelentkezési lapot és küldd el nekünk faxon vagy emailben. Az út árait itt találod.

Keresés


kalandtura

Kalandtúrák (1)

motoros_utak

Motoros túrák (1)

korutak

Körutazások (1)

borwellness

A weblapot készítette ARI & webdesign-webtervezés-honlapkészítés
Friend Link: Nike Elastico Pro III IC Air Jordan 3.5 Men MBT Fora Gtx Women Nike Free Flyknit NSW MBT Flame Chaussures MBT Fora Gtx Damen Supra Bleeker Women Air Jordan 4 Adidas Ultra Boost Olympic Adidas John Wall 2 Homme Saucony Shadow 6000 Chaussures