nyaralas-kaland! CTRL-D-vel a kedvencekhez!
USA route 66 autós túra

JelentkezésUtazási tanács #56

"Ha veszünk egy palack vizet az utcán, akkor gyozodjünk meg, hogy a lezárás gyári-e. Gyakorta elofordul, hogy a palackokat csapvízzel töltik fel."


Oszd meg ezt az oldalt!
Facebook
 
Elküldöm ezt az oldalt másnak is
Az utazás lehet magányos, de a csillagok elvezetnek célodhoz.
mondasok utazasos kozmondas Ismeretlen

Rólunk

Panaco: kiscsoportos kalandtúrák Földünk számos érdekes, izgalmas, egzotikus, érintetlen és ismeretlen - vagy nagyon is ismert - tájaira.
Megismerheted a világ szívverését, láthatsz víz alatti világot sivatagban, átmotorozhatod
egész Amerikát, az Antarktiszon millió
tóhoz vonattal utazhatsz, hómobilon
vodkát szorongatva Finnországban,
panaco utleirasok pingvin lehet az útitársad, a Bajkál
vagy kutyaszánon repeszthetsz
sőt akár még jégkunyhóban is alhatsz!
Vagy inkább zarándokútra kelnél velünk, mint egykor a szerzetesek? Végre eljött az idő, amikor az álmaid megvalósulhatnak! A "majd" most van, élj végre az alkalommal!

Túráink között találhatsz sétálóst, túrázóst, motorozóst, repülőst, bicajost, vizeset, szárazat, hideget, meleget, vadat és szelídet, lazát és megerőltetőt, kulturálisat és családiasat, vagy akár bulizós-iszogatóst is!

Ha velünk tartasz, új embereket ismerhetsz meg, és olyan élményekkel gazdagodhatsz, amelyeket soha nem fogsz elfelejteni! A kalandozások nem csak a világ megismerésében, de saját rejtett éned felfedezésében is segítségedre lesznek. Mire várnál még?

Reméljük, hogy a jövőbeni utazásaid izgalmának szent tüzétől fűtve hamarosan csatlakozol hozzánk, velünk leszel sáros, velünk fogsz izzadni, velünk fogsz ázni és néha fázni is talán, sőt, velünk fogsz megszabadulni a felesleges kalóriáktól is!

PANACO. A cég története 1996-ra nyúlik vissza. A két alapító tag kölcsönzi a nevének néhány betűjét és az alapítótőkét. mer Róbert, NAgy Zsolt + Company. Egyszerű, földhözragadt, racionális, rövid, megjegyezhető.

Micsoda idők voltak: a vadkapitalizmus tombol, az áfacsalók dőzsölnek, a biciklisek nem hordanak sisakot, a vagyonosodási vizsgálaton nevetnének az ittas sofőrök, akik minden esetben megvesztegetik a kukásmellényt nem viselő szondáztató rendőröket, Győzike még nem romantikus alkat, a Való Világ sztárjai homokoznak, mindenki elkezd vállalkozni a semmiből – mi is.

A fényes jövő lebeg, naivan úgy gondoljuk, hogy alapítunk egy céget (jó lesz az majd valamire egyszer), és várjuk a nemjövőt. 4 évig próbálgatjuk a rosszabbnál rosszabb, a gazdaságilag teljesen megalapozatlan szárnypróbálgatásainkat, és csak nevetünk a kudarcokon. A millennium évében az internetes piac robbanni látszik, a keresőmotorok tarolnak, és a web elkezdi sosemlátott fejlődését. Az alapítás után 4 évvel megindul cégünkben a vérkeringés, az addigi fejlesztéseink (internetes szállodafoglalás) elkezdenek kamatozni, feladjuk a fusimunkákat, kilépünk a rosszul fizető munkahelyünkről (jól megmondjuk a főnöknek, mekkora barom), és megvesszük az első autónkat: az imádott VW bogarat.

7 éven keresztül kiszolgáljuk a beutazó turistákat – közben sokat utazunk, saját baráti körünkben szervezzük a programokat, rakjuk össze a szállásokat, foglaljuk a repjegyeket, és tovább álmodunk: még többet szeretnénk utazni, és megosztani az élményünket másokkal is, akik nem tudnak-akarnak-mernek egyedül nekivágni a világnak, de szeretnék megtenni, nyitottak, kíváncsiak, érdeklődők, mint amilyenek mi vagyunk, egy külföldi barátunk szerint:

Szeretettel vár:

A Panaco People!

KeresésA weblapot készítette ARI & webdesign-webtervezés-honlapkészítés