adventure company in Hungary Jelentkezz hírlevelünkre - ajándékok várnak!

nyaralas-kaland! CTRL-D-vel a kedvencekhez!
USA route 66 autós túra
Hírlevél feliratkozás:JelentkezésUtazási tanács #77

"Ha egy idegen városban vagyunk, akkor készítsünk digitális képet olyan információkról, amikre késobb szükségünk lehet, pld térképek, vagy leírások."


Oszd meg ezt az oldalt!
Facebook
 
Elküldöm ezt az oldalt másnak is
Azt hiszed, veled történt meg egyedül, és csodálkozol rajta, mint valami szokatlan dolgon, hogy hosszú utazásod s a sokféle vidék változatossága sem oszlatta el kedélyed nyomasztó bánatát? Szívet kell cserélned, nem égboltot.
mondasok utazasos kozmondas Seneca

Rólunk

Panaco: kiscsoportos kalandtúrák Földünk számos érdekes, izgalmas, egzotikus, érintetlen és ismeretlen - vagy nagyon is ismert - tájaira.
Megismerheted a világ szívverését, láthatsz víz alatti világot sivatagban, átmotorozhatod
egész Amerikát, az Antarktiszon millió
tóhoz vonattal utazhatsz, hómobilon
vodkát szorongatva Finnországban,
panaco utleirasok pingvin lehet az útitársad, a Bajkál
vagy kutyaszánon repeszthetsz
sőt akár még jégkunyhóban is alhatsz!
Vagy inkább zarándokútra kelnél velünk, mint egykor a szerzetesek? Végre eljött az idő, amikor az álmaid megvalósulhatnak! A "majd" most van, élj végre az alkalommal!

Túráink között találhatsz sétálóst, túrázóst, motorozóst, repülőst, bicajost, vizeset, szárazat, hideget, meleget, vadat és szelídet, lazát és megerőltetőt, kulturálisat és családiasat, vagy akár bulizós-iszogatóst is!

Ha velünk tartasz, új embereket ismerhetsz meg, és olyan élményekkel gazdagodhatsz, amelyeket soha nem fogsz elfelejteni! A kalandozások nem csak a világ megismerésében, de saját rejtett éned felfedezésében is segítségedre lesznek. Mire várnál még?

Reméljük, hogy a jövőbeni utazásaid izgalmának szent tüzétől fűtve hamarosan csatlakozol hozzánk, velünk leszel sáros, velünk fogsz izzadni, velünk fogsz ázni és néha fázni is talán, sőt, velünk fogsz megszabadulni a felesleges kalóriáktól is!

PANACO. A cég története 1996-ra nyúlik vissza. A két alapító tag kölcsönzi a nevének néhány betűjét és az alapítótőkét. mer Róbert, NAgy Zsolt + Company. Egyszerű, földhözragadt, racionális, rövid, megjegyezhető.

Micsoda idők voltak: a vadkapitalizmus tombol, az áfacsalók dőzsölnek, a biciklisek nem hordanak sisakot, a vagyonosodási vizsgálaton nevetnének az ittas sofőrök, akik minden esetben megvesztegetik a kukásmellényt nem viselő szondáztató rendőröket, Győzike még nem romantikus alkat, a Való Világ sztárjai homokoznak, mindenki elkezd vállalkozni a semmiből – mi is.

A fényes jövő lebeg, naivan úgy gondoljuk, hogy alapítunk egy céget (jó lesz az majd valamire egyszer), és várjuk a nemjövőt. 4 évig próbálgatjuk a rosszabbnál rosszabb, a gazdaságilag teljesen megalapozatlan szárnypróbálgatásainkat, és csak nevetünk a kudarcokon. A millennium évében az internetes piac robbanni látszik, a keresőmotorok tarolnak, és a web elkezdi sosemlátott fejlődését. Az alapítás után 4 évvel megindul cégünkben a vérkeringés, az addigi fejlesztéseink (internetes szállodafoglalás) elkezdenek kamatozni, feladjuk a fusimunkákat, kilépünk a rosszul fizető munkahelyünkről (jól megmondjuk a főnöknek, mekkora barom), és megvesszük az első autónkat: az imádott VW bogarat.

7 éven keresztül kiszolgáljuk a beutazó turistákat – közben sokat utazunk, saját baráti körünkben szervezzük a programokat, rakjuk össze a szállásokat, foglaljuk a repjegyeket, és tovább álmodunk: még többet szeretnénk utazni, és megosztani az élményünket másokkal is, akik nem tudnak-akarnak-mernek egyedül nekivágni a világnak, de szeretnék megtenni, nyitottak, kíváncsiak, érdeklődők, mint amilyenek mi vagyunk, egy külföldi barátunk szerint:

Szeretettel vár:

A Panaco People!

Keresés


kalandtura

Kalandtúrák (1)

motoros_utak

Motoros túrák (1)

korutak

Körutazások (1)

borwellness

A weblapot készítette ARI & webdesign-webtervezés-honlapkészítés